Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CURE DETALJI BIZARNE SVADBE

Kum napao mladu i njezinu obitelj, a onda se otkrila mladoženjina tajna

vjenčanje
Foto: Getty Images
1/5
25.01.2024.
u 14:25

Jedna je svadba prije nekoliko godina gotovo svakodnevno bila na naslovnicama svjetskih medija, a neprestano su izlazili novi detalji.

Dan vjenčanja za mnoge je jedan od najljepših dana u životu. Međutim, to nije tako za Erin Manson-George i Steffana Wilsona koji su se vjenčali i poništili svoj brak ni 24 sata kasnije nakon što je brat mladoženje napao mladu i njezinu obitelj. Otkriveno je kako se mlada i mladoženja nisu vidjeli otkako su se vjenčali i poništili brak, no ono što je zaprepastilo javnost jest otkriće kako je u međuvremenu mladoženja optužen za pokušaj ubojstva.  

– Brak je bio gotov u jednom danu, što je vjerojatno rekord. Nisu bili vjenčani dovoljno dugo da se razvedu već su morali poništiti brak. Mladoženja je imao izbor ili njegova supruga ili brat i otac, a kad je nakon napada otišao s njima, brak je za njih dvoje bio gotov. – izjavio je prijatelj mladine obitelji za britanske medije.

Podsjećamo, nakon svadbe kum koji je ujedno i brat mladoženje Tomos Wilson napao je mladu i njezinu obitelj, kao i menadžera hotela u kojem se svadba odvijala. 

– Brak je završio na tim stubama. To je vjerojatno najbolje za sve. Mlada dolazi iz dobre obitelji. Poznajem joj oca. On je morao stati između njih, a on nije pretjerano krupan muškarac. A Wilsonovi su krupni, oni igraju u lokalnom rugby klubu – otkrio je obiteljski prijatelj mladine obitelji. 

Sud je proglasio Tomosa Wilsona krivim za napad, kao i za uništavanje imovine. Wilson, kao i njegova obitelj, negiraju optužbe i tvrde kako su mlada i njezina obitelj prvi napali. 

U međuvremenu se doznalo kako je mladoženja Steffan Wilson optužen za pokušaj ubojstva u incidentu koji se dogodio u noćnom klubu u sjevernom Yorkshireu. Mladoženja je optužen da je pretukao 43-godišnjeg taksista Nobyja Jamesa nakon noćnog izlaska početkom prosinca. On je u pritvoru, gdje čeka suđenje. 

Mlada se nakon propalog braka vratila roditeljima te je upoznata s činjenicom da je njezin sad bivši suprug optužen za pokušaj ubojstva, piše Daily Mail. 

Članak je izvorno objavljen 2019. godine. 

Komentara 6

ZA
zagabria2
12:39 12.12.2019.

Sakakvim vi blesavoćama punite novine. Gdje je novinarstvo Veselka Tenžere, ovo je dno dna

Avatar Elliwela
Elliwela
00:09 13.12.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.BredHot.com

DU
Deleted user
15:52 12.12.2019.

E, jak vam članak, nema što. Uradak bez glave i repa, ma uradak baš bez veze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije