Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno otkriće

Kult u Australiji: Brat i sestra u incestu stvorili 40-ak potomaka

Australija
YouTube
12.12.2013.
u 12:53

Do šokantnog otkrića obitelji došlo je kada su stanovnici obližnjeg grada prijavili da u brdima žive djeca koja ne idu u školu.

Pitoreskna australska dolina čuvala je stravičnu tajnu - sektu od 40-ak djece i odraslih koji su generacijama živjeli u incestu. Sve su započeli brat i sestra nakon kojih su u incestu nastale još četiri generacije. Djeca pronađena u prljavštini imaju brojne zdravstvene poteškoće, među njima je dječak koji ne može hodati i ima psorijazu, drugi ima problema s vidom i sluhom, dok trećem dječaku oči nisu u istoj ravnini. Neka djeca imaju deformirana tijela te ne mogu normalno govoriti.

9-godišnja djevojčica, koja ne čuje i ne zna govoriti ni pisati, nije sposobna sama se okupati, a ne zna ni koristiti se WC-om, piše Daily Mail.

Do šokantnog otkrića obitelji koja živi odsječeno od svijeta u dolini jugozapadno od Sydneyja došlo je kada su stanovnici obližnjeg grada prijavili da u brdima žive djeca koja ne idu u školu.

Sud u New South Walesu dopustio je objavu informacija o bizarnom slučaju, no identitet im je ostao zaštićen.

Policija i socijalni radnici ostali su u šoku kada su došli na mjesto događaja i vidjeli da je cijela obitelj živjela u dva pokvarena karavana, dvije šupe i dva šatora, bez sanitarnog čvora i tekuće vode. Aparati za kuhanje bili su prekriveni debelim slojem prljavštine, hladnjak je bio pun trulog povrća, a na jednom dječjem krevetu spavao je klokan. Nisu imali ni WC ni kadu ili tuševe.

Poznato je i kako se obitelj selila po Australiji, od južne Australije do Victorije do zapadne Australije i natrag.

>> Francuska 200 godina poslije revolucije kriminalizira incest

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Meggi
Meggi
22:27 12.12.2013.

Nema garancije da se takve stvari neće događati među djecom začetom umjetnom oplodnjom jer koliko njih može imati istog oca a ne moraju znati za to. Upoznaju se, zaljube, .... i žive u incestu. Ali ljudi žele imati svoju djecu i ne biraju sredstva pa je umjetna oplodnja jedan od načina da se ostvari taj sebičan san. Zašto sebičan? Zato što time misle samo na svoje želje i potrebe a ne misle na život i posljedice u životu takvim putem začete djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije