Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Spas za Hrvatsku'
Povratak na članak

Kujundžićeva Hrvatska imat će pet županija

Milan Kujundžić danas predstavlja “Spas za Hrvatsku” po kojem će se država temeljiti na Domovinskom ratu, a ne na ZAVNOH-u

Komentari 95

DH
dalibor.hren
10:58 30.11.2014.

Na prostoru bivše općine Zabok niknulo je šest novih i jedan grad. U gradu je ostala ista administracuja a svaka se općina pojačala sa barem šest novih podobnih mozgova. Tko to može financirati?

VL
RA
radio02
08:45 30.11.2014.

Populist..

VL
Avatar Jose Bielich
Jose Bielich
10:42 30.11.2014.

Zasad daleko najbolji program od svih protukandidata ima Kujundžić. Jer Kolindin ne postoji u pisanom obliku, samo audio i video što je neprihvatljivo. Josipović ni nema program.

VL
DO
dodo14
09:14 30.11.2014.

Općine i gradovi se trebaju financirati iz poreza a komunalni novac treba ulagati u infrastrukturu. Tko nema novaca treba ga ukinuti. 30 % proračuna Grada Zagreba treba oduzeti Zagrebu i rasporediti po cijeloj Hrvatskoj. Ina, HEP, Konzum... zarađuju po cijeloj državi a porez plaćaju Zagrebu (mjesto sjedišta). Pa da vidimo tko je tada pametan i kome će tada vrtić biti 200 kn a cijeloj državi 600 kn.

VL
LI
lima41
08:05 30.11.2014.

prepisivanje iz kolindinog programa..od temelja hrvatske drzave odnosno domovinskog rata u kojem nije sudjelovao do hvatanja u kostac s problemom i pitanjima gospodarstva

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
13:11 30.11.2014.

Uvijek ista priča: izgubiš dobrog liječnika i dobiješ lošeg, eventualno osrednjeg političara. Ali očito doktori procjenjuju da im se isplati. Svi mogu pričati o teritorijalnom preustroju, decentralizaciji i sličnim željama, ali nemogu svi odlučivati. Predsjednik republike, svakako ne može tuu ništa odlučiti ma koliko se upinjao, a interesi političkih kasti će prevladati u parlamentu. Kad bi mogao nešto promjeniti u temeljima države (Ustav) bilo kakvi temelji koji se pozivaju na bilo kakav rat neće biti dobri. Pa zar upravo postojeći prijepori oko Ustavnih promjena to ne dokazuju. "Rat je poguba ljudske naravi". Cilj svakog, pa i obrambenog rata, kakav je naš na koji smo bili prisiljeni, je u konačnici onesposobiti protivnika do granice njegovog fizičkog integriteta tj. ubiti ga. Koliko god u takvoj situaciji bilo nužno i legitimno to je ipak ubojstvo. Zato nije baš zgodno imati rat i ratnu retoriku u preambuli temeljnog zakonskog okvira jedne sekularne, liberalno - demokratske države kojoj bi ljudska sloboda do granice koja ne ugrožava slobodu drugoga trebala biti primarnim ciljem. Ako nije tako onda je neki drugi cilj u pitanju, a koji to se da lako naslutiti.

VL
Avatar rogati_konj
rogati_konj
11:37 30.11.2014.

nije loše, malo previše obečanja koja su neostvariva jer nema tih ovlasti, al ok, djeluje mi puno bolje od kolinde, ali za josipovića pobijediti je premalo, dakle- neće biti promjene i slijedi razočaranje desnice a krivac za to je karamarkoo koji je izabrao lošeg kandidata a imao je pobjednika pokraj sebe, a to je prgomet, ali to je već neka druga prića

VL
DU
Deleted user
12:27 30.11.2014.

Za razliku od Kitarovićke i onih oko nje (o Josipoviću i njegovima ne treba trošiti riječi), Kujundžić barem zna jasno, suvislo i jezgrovito izraziti ono što namjerava učiti ako bude izabran za predsjednika. I to je već velik korak naprijed jer smo se već previše naslušali smušenih i nemuštih a ponajviše potpuno besmislenih izjava domaćih političara. A bude li Kujundžić kao novi hrvatski predsjednik doista provodio ono što je zacrtao u svom programu, to će onda biti epohalan korak naprijed za Hrvatsku, koja će se u tom slučaju napokon trgnuti iz dugogodišnje letargije. Svaka čast demokratskim institucijama, ali narode i države ponajprije vode jaki pojedinci koji znaju što hoće. Takvi pojedinci ne moraju zato biti diktatori. Upravo demokratske institucije trebaju ih nadzirati o obuzdavati ako kom slučajem počinju kretati prema diktaturi. U tome se sastoji sva mudrost vladanja u demokratskom društvu.

VL
OR
Orhideja5
11:13 30.11.2014.

Milane narod je uz tebe, a najbitnije je sto si mlade provukao. Sretno drugi Hrvatski predsjedniče!

VL
EJ
ejkamocemo
12:06 30.11.2014.

do Kujunđićevog razvoja ces cicati kamenja ???

VL
DU
Deleted user
11:09 30.11.2014.

Milane u pravu si samo ti i Rude mozes ugroziti Josipovica. Nazalost zbog puno kandidatam Mora biti drugog kruga ali tada ce se snage prestrojiti u tvoju korist.

VL
KP
karlo.petrik
08:45 30.11.2014.

Dragi gospodine spusti se na zemlju , i postani realan situacije u kojoj se sada nalazi drzava. Ne obecavaj med i mlijeko kad nema ni sirutke, kao kaj obecava sadasnja komunjarska vlast . Tak su i oni obecavali brda ii Doline a ispala eto pustinja pa sad opet pokusavaju to isto .Nadam se da im je to zadnje kaj farbaju. Zato dragi gospodine ostani tvrdo na zemlji i kazi narodu istinu, jer lazi imaju vise nek dovoljno. Uistini je stvarna snaga i moc .

VL
BD
bozidar.dolenec
12:15 30.11.2014.

...i tako ce i nakon izbora nasi politicari krenuti ,,sa rijeci na jelo''naravno na nas racun sa obecanjima trebalo bi,pa moralo bi se ,mi cemo........kad na vrbi zasvrbi...

VL
KN
knezica
09:33 30.11.2014.

Kujundžić jučer, prekjučer, danas.... Sve članak do članka?!?! VL je dobio zadatak proovirati ga da bi Kolinda koja jedina može satrati Josipovića, dobila što manje glasova! Providna akcija druga Ive, koji je u tolikoj panici da je čak i smršao zbog kolitisa koji mu ne prestaje zadnjih dana... Jer vrijeme na Pantovčaku se neumitno bliži kraju, povlastice i privilegije, a posebno neostvareni zadatak uvlačenja Hrvatske u regiju se bliže svojoj propasti. Ali najgore će biti njima samima, kad prođu izbori pa počne preispitivanje šta je sve "pravednik" radio proteklih godina.

VL
MH
mrtav-hladan
17:00 30.11.2014.

Na svu srecu pa on nece biti predsjednik ..

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
17:11 30.11.2014.

atributi 'spasitelj' i 'svjetlo' su Isusovi atributi. nemam dobro mišljenje o tom Kujundžiću- lažnom mesiji u Hrvata, niti o njegovom mentalnom zdravlju.

VL
Avatar Arkandjel
Arkandjel
09:58 30.11.2014.

Bravo Kujundzicu! Glas za Kitarevicku je glas za SPD, to je u potpunosti jasno.

VL
AD
adiSDAD
11:29 30.11.2014.

Lijepo je deklarirati racionalizaciju administrativno-teritorijalnog ustroja. Samo, na koji način konkretno to ostvariti? Ovako sve ostaje na nivou populističkih floskula.

VL
DU
Deleted user
12:11 30.11.2014.

Prikriveni Josipovic! Cak i na Radmanovidnici dobro kotira a tu privilegiju nema svatko.

VL
GU
General_U
12:53 30.11.2014.

znamo da si sdpeov igrač neće moći miki.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.