Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat

Milan Kujundžić: Zauvijek ću prekinuti crvenu nit i zvijezdu petokraku

Milan Kujundžić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
20.12.2014.
u 18:05

Svoje predstavljanje Kujundžić je započeo riječima da je ovom Rivom hodao kao gladan student i obećanjem da će sve što obeća i ostvariti.

Predsjednički kandidat prof. dr. Milan Kujundžić poručio je u Splitu da će zauvijek prekinuti crvenu nit i zvijezdu petokraku, javlja Slobodna Dalmacija.

Kujundžić je danas bio na prepunoj splitskoj Rivi. Od spomenika dr. Franji Tuđmanu gdje je položio cvijeće pa do pozornice koja se nalazila na dnu Marmontove ulice Kujundžića su Splićani zaustavljali na svakom koraku, a dobrodošlicu mu je poželio i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar.

Svoje predstavljanje Kujundžić je započeo riječima da je ovom Rivom hodao kao gladan student i obećanjem da će sve što obeća i ostvariti.

- Ono što hrvatski narod zaslužuje jest – istina! Lustracija na svim poljima i po svim osnovama mora biti provedena- rekao je Kujundžić.

Također je izjavio da obećava da će se ''za godinu-dvije u Hrvatskoj tražiti radnici, a ne radna mjesta.''

Cijeli članak možete čitati ovdje.

>> 'Nedolazak na sučeljavanje jedna je od najvećih sramota u povijesti demokracije'

Komentara 107

DU
Deleted user
19:40 20.12.2014.

Imam 60 godina i tih kidanja veza sa ovim ili onim dijelom naše prošlosti već mi je puna banana. Tražim nekoga tko će u ovoj zemlji napraviti koliko toliko reda, da ovo malo života što je predamnom smireno provedem. Od kako pamtim stalno se netko s nekim obračunava, a država tone. Vi koji ćete sada hvaliti Jugu sjetite se vremena od 1980. do 1990. Koliko su nas samo prešišali oni koji su do prije dvadesetak godina u našim trgovinama pitali da li smiju kupiti više od jedne čokolade, a kad su išli na more ili s mora sa peglicama, trabantima i Warburgima spavali po parkiralištima i poljskim putevima. I zato bih molio sve da se okanu drugog svjetskog rata i gledaju u budućnost. Da me ne proglase Ivinim pristašom mogu samo reči da mi je djed bio Antin pristaša do kraja pa mu ni za grob neznamo. Jesam hrvatski nacionalist, ali ovih gluposti mi je već puna kapa.

FI
fiberglas
18:51 20.12.2014.

Jedno je istina...ako se ikada ova suzna dolina Hrvatska podigne iz mulja i gliba u kojen se sada valja...i netko sagradi pokoju tvornicu, uistinu neće imati tko raditi, jer će u međuvremenu sve živo pobjeći glavom bez obzira i trbuhom za kruhom što dalje od ovog mračnog i tamnog čemernog hdz-sdp vilajeta i njihovih paša-aga i vezira.

Avatar Getrib
Getrib
18:55 20.12.2014.

Kada će već jednom politika prestati opravdavati svoju nesposobnost pozivajući se na prošlost i ideologijama dijeliti građane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije