Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENA REFORMA
Povratak na članak

Kujundžić: Vlada povećala plaće u zdravstvu za 18 posto

"Za razumjeti je ljude da im je to malo i da očekuju više, no hrvatska je realnost uistinu da više ne možemo, moramo imati novce i za sve drugo, u ovome trenutku to je maksimum koji je ova Vlada mogla dati", kaže Kujundžić.

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
10:22 26.09.2019.

a kojima se to javnim djelatnicima, onima na proračunskoj sisi, plaća u dvije godine povećala za 18%, osim 'doktorima'?!! jesmo li ih zato školovali, plaćali im specijalizacije, kruh i mlijeko, stan, knjige, putovanja, da bi nas sad šikanirali, vrijeđali, i cijedili?! van s njima. bez njih bit ćemo zdraviji i bogatiji. oni koji su slabi budu otpali, kao i u svakoj zajednici koja živi prirodnim životom, ne umjetnom zaštitom! jest, bit će nas manje, al zato se budemo bolje poznali! :)

VL
DU
Deleted user
15:24 27.09.2019.

Tako je. Van s njima. I onima koji su ih školovali, naime njihovim roditeljima i nikome više. Laže ministar, nije cifra 18%, nego 218%. Maže da se drugi ne pobune. Otkud mu te cifre? Otkud mu notorna laž da je 600 otišlo a 300 se vratilo.? 803 ošlo, par neprilagođenih stigli nazad. A nas će liječiti Rumunji? Aha. Malo mučno, imaju veću plaću od naših doktora. Podosta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.