Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupovina kuće

Kujundžić: Premijeru ću objasniti sve što treba, kao i Povjerenstvu i javnosti

Ministar Milan Kujundžić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.01.2020.
u 09:37

Ministar zdravstva objasnio je da je 40 tisuća eura pozajmice od prijatelja uplaćeno prodavatelju te nekretnine u Zagrebu, 100 tisuća eura Tatjana Kujundžić platila je podignutim kreditom, a ostatak je ušteđevina bračnog para

Ministar zdravstva, prof.dr.sc. Milan Kujundžić, potvrdio je kako će sa premijerom Andrejom Plenkovićem osobno razgovarati i pojasniti sve dvojbe oko kupovine kuće.

Kuća koju je kupila ministrova supruga, Tatjana Kujundžić, postala je spornom zadnjih dana zbog načina kupovine kreditom, pozajmicom i dijelom ušteđevinom. Ministar zdravstva objasnio je da je 40 tisuća eura pozajmice od prijatelja uplaćeno prodavatelju te nekretnine u Zagrebu, 100 tisuća eura Tatjana Kujundžić platila je podignutim kreditom, a ostatak je ušteđevina bračnog para.

- Naravno da ću razgovarati sa premijerom i objasniti sve što treba, tu sigurno nema nikakvog spora i odgovorit ću na sva pitanja. Kako premijeru tako i Povjerenstvu i hrvatskoj javnosti - poručio je ministar zdravstva.

Video: Zekanović: Plenkovićeva politika nije nam prihvatljiva, očekujem razgovore sa Škorom

Komentara 20

Avatar southman
southman
09:46 23.01.2020.

Bez niskih političkih strasti gledano jedini je grijeh u cijeloj priči što promjena vrijednosti kuće i privatna pozajmica nisu unešeni u imovinsku karticu. Što i nije neka veća pogreška, ali vidjeti ćemo što će reći Povjerenstvo. međutim ministru je puno veći grijeh što se zamjerio kaptolu zbog Srebrnjaka. Taj grijeh će već puno teže "preživjeti" !

Avatar Zarko_Oremovic
Zarko_Oremovic
10:43 23.01.2020.

Covjek je radio kao doktor cijeli zivot a oni koliko ja znam imaju dobre place. Sto je cudno ako ima nekoliko nekretnina?

Avatar Dipsy
Dipsy
10:44 23.01.2020.

Wow! Ovo je sad tema dana, a kad Milanović nije htio objasniti cime se bavio u vremenu poslije premijerske dužnosti , nikom nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije