Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neistinitE informacijE

Kujundžić: Ministarstvo zdravstva nema evidentiranih isplata prema tvrtki Smart Medical

Milan Kujundžić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
25.01.2020.
u 16:27

Telegram je u subotu objavio članak u kojem navodi da je u posljednje dvije godine iz proračuna Ministarstva zdravstva isplaćeno 4,7 milijuna kuna prvom susjedu i nekadašnjem poslovnom partneru obitelji Kujundžić

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je opovrgnuo navode Telegrama da je Ministarstvo zdravstva isplatilo 4,7 milijuna kuna tvrtki Smart Medical d.o.o., za koju se navodi da je u vlasništvu nekadašnjeg poslovnog partnera obitelji Kujundžić, te tvrdi da Ministarstvo nema evidentiranih isplata prema toj tvrtki.

Kujundžić u priopćenju navodi i kako će u slučaju novih iznošenja neistinitih informacija potražiti pravnu zaštitu radi zaštite svog ugleda i ugleda Ministarstva zdravstva.

Telegram je u subotu objavio članak u kojem navodi da je u posljednje dvije godine iz proračuna Ministarstva zdravstva isplaćeno 4,7 milijuna kuna prvom susjedu i nekadašnjem poslovnom partneru obitelji Kujundžić. Do milijunskih isplata tvrtki Smart Medical d.o.o. Nevena Mrkše, tvrdi Telegram, došlo je za mandata ministra Kujundžića, u 2018. i 2019. godini, dok je sporna tvrtka osnovana početkom prosinca 2016., manje od dva mjeseca nakon što je Milan Kujundžić stupio na dužnost.

"Uvidom u knjigovodstvenu evidenciju Ministarstva zdravstva od 2015. do danas nema evidentiranih isplata prema navedenoj tvrtki. Ovom prigodom također želim najaviti kako ću u slučaju novih iznošenja neistinitih informacija potražiti pravnu zaštitu u cilju zaštite kako mog osobnog ugleda, tako i Ministarstva zdravstva", stoji u priopćenju ministra Kujundžića. 

VIDEO Milan Kujundžić o kućama

Komentara 8

IS
istinaizlike
16:40 25.01.2020.

Ah te jezične i pravne formulacije. A jesu li bolnice nabavljale opremu od firme koja je prije ministrova imenovanja iznajmljivala čamce?

VO
volimnju
00:45 26.01.2020.

matane sve ti vjerujemo

ZA
zaki55
03:13 26.01.2020.

tvrdka????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije