Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje ministar

Kujundžić o glasovanju za opoziv: Igraju se dnevne politike, a nemaju argumente

Milan Kujundžić o glasovanju za opoziv
18.10.2019.
u 14:48

Važna je poruka da treba kritizirati argumentima, a ne na sustavu zdravstva, koji je osjetljiv, nastupati bez njih da bi naciju skretali u pogrešnom pravcu.

Zahvaljujem se onima koji su glasali protiv prijedloga o mojem opozivu. Potvrdilo se da su oni koji se igraju dnevne politike, iz Mosta i ostali koji su to podržali, nastupili neargumentirano. Pozivam ih na dijalog, vrata ministarstva uvijek su otvorena, kad god imaju kritički opravdane prijedloge. Dapače, vrata će biti i zatvarana kada dođu s konstruktivnim prijedlozima koje nažalost - nemaju, komentirao je ministar zdravlja Milan Kujundžić današnje glasovanje u Saboru. 

Glasalo je 127 zastupnika, za njegov opoziv bilo je 48 zastupnika dok ih 79 nije podržalo taj prijedlog, što znači da ostaje na funkciji ministra. A ovo nije bio prvi put da oporba traži Kujundžićev opoziv.

 

- To što njihov prijedlog nije prošao, nije ojačalo niti oslabjelo moju poziciju. Već je samo važna poruka da treba kritizirati argumentima, a ne na sustavu zdravstva, koji je osjetljiv, nastupati bez njih da bi naciju skretali u pogrešnom pravcu. Dakle svi koji nešto znaju neka dođu pa ćemo lijepo razgovarati - poručio je Kujundžić.

 

 

Komentara 1

Avatar Untouchable
Untouchable
16:30 18.10.2019.

prc.. hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije