Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u očima

Kujica shvatila da su je napustili, a njezin pogled slomio je mnoge

pas Electra
Foto: Facebook
25.05.2017.
u 14:00

Trenutak kada je shvatila da su je njezini vlasnici napustili i ostavili na udomljavanju, zabilježen je kamerom

Koliko su psi osjećajne životinje pokazala je i četverogodišnja kujica Electra, križanka pit bulla čija je snimka slomila srca mnogih.

Trenutak kada je shvatila da su je njezini vlasnici napustili i ostavili na udomljavanju zabilježen je kamerom, a njezin tužni pogled govori sve o tome kako se u tom trenutku osjećala. 

Pas je ostavljen u skloništu za životinje u Pamoni u Kaliforniji, a snimku je napravila žena po imenu Lolys Menchaka koja pomaže pronaći životinjama nove domove. 

– Electra predstavlja lice tuge i stvarnosti u ovom skloništu. Katkada pokušavam shvatiti vlasnike koji ostavljaju svoje ljubimce i ne osuđujem ih, no kada vidite reakciju pasa, jednostavno ne mogu to razumjeti – rekla je ona. 

Srećom, Electra je brzo pronašla novi dom i vlasnike koji je, nadajmo se, neće ostaviti. 

Komentara 6

JE
jedna
13:35 25.05.2017.

kako covik moze samo biti tako okrutan to nije normalno ,nasta je ovaj svit izisao strasno roditelji ubijaju dicu ,ljudi muce ove jadne zivotinje .......stvarno srce me zaboli kad vidim kakvih sve stvari ima na ovom svitu 😔

SD
sdpesticid
14:11 25.05.2017.

ne zna se razlog napuštanja ali i zbrinjavanja psa, vjerovatno neimaština. više sreće u novoj obitelji, bitno da psa nisu ostavili samog na lancu i sl.

LA
LANA555
15:43 25.05.2017.

Pajcek mali medeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije