Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVJELA ISPOD KUĆE

Kujica se odlučila na drastičan potez nakon što joj se lanac zamotao oko noge

Screenshot/YouTube
11.05.2017.
u 09:14

Nakon što je dopremljena u veterinarsku stanicu otkriveno je i kako ima i srčanog crva te je bila prekrivena buhama

Nakon što joj je vlasnik ubijen prije pet godina, kujica Treya provela je pet godina na lancu i to ispod kuće u kojoj je živjela u St. Louisu.

Kujica se jako bojala ljudi jer je bila izolirana u svojem tužnom svijetu pa njeno spašavanje nije bilo lako. Susjedi su je opskrbljivali hranom i sijenom tijekom oštrih zima. Lanac kojim je bila vezana omotao joj se oko noge te ju počeo jako pritiskati. Kako bi se oslobodila lanca kujica je odlučila pregristi nogu i osloboditi se velike boli koju je trpjela.

Nakon što je sredinom travnja dopremljena u veterinarsku stanicu otkriveno je i kako ima i srčanog crva te je bila prekrivena buhama.

Treya je bila vidljivo potresena i prestrašena, a raspoloženje joj je popravio pas lutalica Little Pinky s kojim se ubrzo sprijateljila.

Kujica se trenutno oporavlja i nalazi se u privremenom domu. Samo za tretman srca trebat će 1200 dolara, a iz udruge Strayrescue nadaju se kako će jednom dobiti i protezu za nogu koju je izgubila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije