Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na baterije
Povratak na članak

Kućni ljubimci budućnosti - ljudima će biti lakše "psu" napuniti baterije nego ga hraniti

Rault navodi kako će roboti kućni ljubimci zamijeniti prave već za desetak godina, koje će si pak moći priuštiti samo najbogatiji.

Komentari 3

DU
Deleted user
02:37 14.05.2015.

ajde molim vas ovakve clanke debilne ni ne objavljujte.. Koji ce nam k elektricni pas? da gledamo kako glupo izgleda i nicem ne sluzi? pogotovo prijateljstvo covjeka i zivotinje nemoze zamjeniti niti bi ikad trebao, a ljude koji bi uopce pomislili radit zamjenu za zivo bice bi trebalo uhapsit i napravit lobotomiju... koliko zivotinja umire na cesti... strasno

VL
DU
Deleted user
08:41 14.05.2015.

Sve na baterije, ženske lutke, vibratori, četke za zube itd. Predlažem da se zbog te robotizacije i baterijazijacije na svijetu ostavi nekoliko tisuća muškaraca koji bi davali rasplodni materijal a ostale likvidira. Tada bi dobili skoro savršen svijet gdje nitkoo ne bi zanovjetao, a kada dosadi samo se stisne dugme.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
02:44 14.05.2015.

Ja bi robotiziranog branitelja, kućni model, da pritiskom na gumb mekeće nešto o udbi i jugoslavenima i da mi jednom mjesečno pokaka 24 tisuće kuna na tepih u dnevnoj sobi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.