Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSTAVNO GA ZLOSTAVLJALi

Kuća strave, polila trogodišnjaka kipućom vodom: 'Pomokrio se po podu, to mu je bila kazna'

Šestero optuženih za zlostavljanje djece u svom domu
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
26.10.2019.
u 15:20

Osim trogodišnjaka, u kući živi i petero djece čiji su roditelji za sada još nepoznanica

U 'kući strave', kako ju je sam sudac Michael Morris nazvao, 29-godišnja Patricia Buchan je sustavno zlostavljala i maltretirala trogodišnjaka te ga naposljetku, za kaznu, polila kipućom vodom zato što se, kako je sama na sudu navela, pomokrio po tepihu u sobi od njezinog sina.

Naredila mu je da se skine i sjedne u kadu gdje je donji dio dječakovog tijela zalila vrelom vodom. Medicinska sestra je u školi primijetila da dječak ima opekline, modrice i druge ozlijede po cijelom tijelu te je cijeli slučaj prijavila nadležnim institucijama, izvještava Daily Mail.

Buchan živi u kući s petero odraslih osoba. Od njih šestero su svi, uključujući njezinu 55-godišnju majku Mary, 23-godišnju sestru Bridget, majku trogodišnje žrtve 44-godišnju Natachu Smith, 62-godišnju Patriciu Gamarra i 39-godišnjeg Homera Searcya, već ranije optuživani zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja djece.

Foto: Screenshot/YouTube

Kako je sudac Morris obznanio, dječaka su u 'kući strave' neprestano tukli, koristeći se remenom i šakama. Osim trogodišnjaka, u kući živi i petero djece čiji su roditelji za sada još nepoznanica. Najstarije dijete ima sedam godina, a susjedi nagađaju kako je cijela obitelj bila povezana s trgovinom droge.

Komentara 3

RO
RogaBabaroga
10:01 27.10.2019.

uzas! fuj! to na elektricnu stolicu odmah, bez suda!!!!!

PR
predator57
15:48 26.10.2019.

A u koju školu idu ti trogodišnjaci????????

Avatar zločinačkaorganizacija
zločinačkaorganizacija
17:37 26.10.2019.

...u sobi od njezinog sina??? Dalje nisam čitao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije