Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Kuća iz pakla privukla mnoge: 'Prodajem samo ako dođu i osjete taj miris'

Screenshot
20.06.2021.
u 16:32

Foster u oglasu nije štedjela riječi kako bi opisala kuću koju želi prodati, a dosad su ga pogledali čak više od pola milijuna puta.

Tržište nekretnina divlja s cijenama diljem svijeta, pa čak i kuće koje bi se inače teško prodale sad se stavljaju na bubanj. Isprobati svoju sreću odlučila je i agentica za nekretnine Mimi Foster s kućom koju ona sama opisuje kao da je iz pakla. 

Lijepa vanjština krije godine zanemarivanja, vandalizam, životinjske ostatke i poprilično intenzivan miris. Foster u oglasu nije štedjela riječi kako bi opisala kuću koju želi prodati. 

- Ovo je noćna mora svakog stanodavca. Ako sanjate posjedovati svoj mali komadića pakla kako biste ga pretvorili u komadić raja, ne trebate ići nikud dalje! Dođite na feštu svih vaših osjetila, samo ne ide na stražni ulaz i ne otvarajte zamrzivač u podrumu - navodi se u opisu koji je do sada pogledan više od pola milijuna puta, piše CNN. 

Foster tvrdi da je kuća originalno vlasništvo teško bolesne osobe koja inače živi u drugoj saveznoj državi i koja je kuću iznajmljivala godina jednoj te istoj osobi. Međutim, stanarka koja je tamo živjela gotovo deset godina izbačena je 2019. godine nakon što nije plaćala stanarina. Kad se vratila tamo da pokupi dio svoje imovine, ona je umjesto toga vandalizirala kuću. 

Nasprejani zidovi čak i nisu toliko grozni, koliko zamrzivač koji je bio pun mesa u trenutku kad su prije godinu dana isključili struju. Vlasnik kuće sam više nije bio u stanju plaćati račune, pa je trebalo doći do zaplijene od strane banke što je pak bilo kratkotrajno zaustavljeno zbog pandemije COVID-19. 

Makar je opis privukao mnoge i već su pale ponude, Foster odbija prodati kuću ako oni koji je žele kupiti ne posjete, a razlog tome je upravo strašan miris koji se širi. 

- Morate doći i osjetiti taj miris - poručila je Mimi Foster svim zainteresiranima. 

Video: Lovio ribu pa upecao - morskog psa

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije