Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napala ga supruga

Krvavi bračni obračun u Rijeci: muža ubola nožem u trbuh

18.08.2013.
u 08:38

Muškarac ranjen hladnim oružjem teže je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti, njegovo stanje ocjenjuje se stabilnim

Ubodna rana na trbuhu, ozljeda je zbog koje je u noći na subotu u riječkom KBC-u hospitaliziran 45-godišnji muškarac, piše Novi list. Dosadašnja istraga je pokazala da ga je u riječkom Starom gradu nožem ubola u trbuh – njegova supruga. Muškarac ranjen hladnim oružjem teže je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti, njegovo stanje ocjenjuje se stabilnim, prema posljednjim informacijama iz bolničkih krugova.

Policijska istraga pokrenuta je nakon što je na Hitnom traktu sušačke bolnice pomoć zatražio 45-godišnjak, za kojeg su liječnici izvijestili policiju da ima ozljede trbušne šupljine i da je ranjen oštrim predmetom.

Prema pisanju Novog lista, izvori bliski istrazi tvrde da je, očito želeći zaštititi ženu i lišiti je toga da bude podvrgnuta istrazi, ranjeni u prvim kontaktima policiji ispričao drugu verziju događaja, tvrdeći da su ga ispred kuće napala tri muškarca i da je tada ozlijeđen nožem. No, policijski inspektori su zaključili da je događaj zapravo zbio na posve drugi način, da mu je upravo žena zadala ubod nožem ispred kuće.

Osumnjičena za napad nožem podvrgnuta je kriminalističkoj obradi, a žena će najvjerojatnije biti kazneno prijavljena za nanošene teške ozljede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije