Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomenik na Dinari

Krstičević: Vojska je spremna odgovoriti na bilo koju prijetnju

Otkrivanje 'Spomenika Domovini' na Dinari
Foto: Frane Šarić
1/9
04.08.2019.
u 12:28

Ante Pedić, dijete poginulog branitelja, istakao je ponos današnjim danom i sjećanjem na svog pokojnog oca koji je položio život za domovinu.

Djeca poginulih branitelja, planinarska udruga 'Dinaridi' i veterani 7. gardijske brigade 'PUMA' otkrili su 'Spomenik Domovini' na Ošjaku na Dinari na visini od 1645 metara.

Ante Pedić, dijete poginulog branitelja, istakao je ponos današnjim danom i sjećanjem na svog pokojnog oca koji je položio život za domovinu.

- Hrvatska vojska danas kao i branitelji u Domovinskom ratu spremna je jednako snažno odgovoriti na bilo koju prijetnju ili opasnost i glavni je jamac sigurnosti republike Hrvatske - rekao je ministar Damir Krstičević podsjetivši na dane slave i činjenicu da je prvi vojnik prvi puta i povijesti opstao na Dinari i pobjedničkoj akciji Oluja.

Građani u Kninu imaju priliku i pogledati čime Hrvatska vojska raposložae, danas do 21h te sutra od 8h do 19 sati. 

- Povodom 24 obljetnice Oluje, danas od 13 do 21.00h te sutra od 08h do 19h, mogu doći i pogledati naoružanje RH. Satnik Ljubomir Šakić Šakić je rekao kako bi od naoružanja izdvojio oklopno borbeno vozilo Patria, tenk M-84, mobilni obalni lanser...

Otkrivanje 'Spomenika Domovini' na Dinari
1/16

General Rahim Ademi također se obratio okupljenima.

- Originalna ideja za oslobođenje Knina bila je moja, a najveću podršku imali smo od Gojka Šuška - kazao je Ademi.  

Komentara 47

JK
ja-kan
12:51 04.08.2019.

Da, vjerujem da je vojska spremna odgovoriti ali s kojim snagama!? Svatko tko se imalom razumije u vojsku zna da su samo dvije brigade kopnene vojske premalo.

TI
Toni_Ivic
13:38 04.08.2019.

Pohvale vojsci :) Idite na granicu dzamahirije i zaustavite migrante - ODMAH!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:27 04.08.2019.

"Ne treba nam oruzje jer nam nitko ne prijeti. Svim drugim drzavama treba vojska jer se njima prijeti, mi smo iznimka. Tko ce nama prijetiti? Nas nitko nikada nije napadao a i nece tako da nam ne treba oruzje." - - - Pustimo frljicevce da nam filozofiraju, planiraju i razmisljaju pa ce sve biti kao Uljanik i hrvatska kosarka onda smo stvarno sigurni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije