Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJASNIO ODLUKU

Krstičević: Podnio sam ostavku zbog odgovornosti i vojničke časti

Zemunik: MORH otkrio tko su poginuli piloti, ministar Krstičević podnio ostavku
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
08.05.2020.
u 22:06

"Ja sam prije svega general koji je prošao Domovinski rat i uvijek sam, kao i u ratu tako i u miru, preuzimao odgovornost i brigu za svoje ljude", poručio je bivši ministar obrane Damir Krstičević

Ostavka Damira Krstičevića nakon jučerašnje tragične nesreće izazvala je mnoge polemike na političkoj sceni o tome je li bilo razloga za to. Sada već ministar obrane odlučio je večeras otkriti razloge takve odluke.

"Dragi prijatelji,
podnio sam ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra obrane zbog odgovornosti i vojničke časti. Ja sam prije svega general koji je prošao Domovinski rat i uvijek sam, kao i u ratu tako i u miru, preuzimao odgovornost i brigu za svoje ljude. Hvala svim pripadnicima Hrvatske vojske i djelatnicima Ministarstva obrane na predanom radu tijekom ove četiri godine.

Nastavite raditi na jačanju Hrvatske vojske i gradite i dalje pobjednički duh iz Domovinskog rata. Jačanje Hrvatske vojske je vaša stalna misija i ta misija nema alternative!", poručio je Krstičević putem Facebooka.

 

>> VIDEO Kolege i prijatelji opraštaju se od dvojice poginulih pilota

Komentara 33

CA
Calboy
01:54 09.05.2020.

Hvala Ti generale na tvojoj sluzbi i ljubavi prema dragoj nam drzavi! Trebamo vise rodoljuba kao sto si Ti. Puno si gresaka napravo kao ministar ( avioni iz Israela, pad helikoptera, ovaj nesretni slucaj i drugi). Dobro je vrijeme dae da odes u komerciju. Imas dobar biznis sa vladom RH. Ne razumijemo kako bas tvoja firma dobiva sve te kontakte od vladinih institucija??? Možeš li to objasniti ??. Liepi pozdrav iz Kalifornije.

VO
vonstauffenberg
00:22 09.05.2020.

Nije on za političara i ministra.

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
07:12 09.05.2020.

Koji amo mi naivci (skupa samnom)! Svi smo mi (naivci) govorili da zbog ove nesreće Krstičević ne bi trebao dati ostavku jer nije mogao biti kriv. Tek sada kada smo malo prespavali moguće je razumjeti ovaj politikantski potez. OVO JE UČINJENO ISKLJUČIVO RADI IZBORA. Danas se pojavila vijest da će Krstičević biti nositelj liste u 10. izbornoj jedinici i vjerojatno opet predložen za ministra obrane. Krstičević je ovim potezom pokazao da mu uopće nije stalo do pogibje ovo dvoje pilota nego je njihovu smrt stavio kao zalog svog ponovnog angažiranja u politici. KOJI SMO MI NAIVCI!!! Od HDZ-a ništa novo, ali sam više dostojanstva očekivao od Krstičevića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije