Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacanje makete u Saboru

Krstičević objasnio svoju reakciju: Ja sam bivši vojnik, ja to njemu nikad ne bih napravio

Damir Krstičević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.01.2019.
u 14:35

Vidović: Poštujem Krstičevića kao zapovjednika i vojnika, ali u Saboru smo svi kolege i svi smo jednaki

Nakon što je u Saboru bacio na pod maketu aviona koju je SDP-ov zastupnik Franko Vidović donio njemu i premijeru Andreju Plenkoviću, ministar obrane Damir Krstičević novinarima je objasnio svoj potez. 

Pogledajte video: Krstičević bacio maketu aviona na pod

"Učinio sam sve, dvije godine vrlo intenzivno vodili smo cijeli projekt. Sve smo učinili da hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. i sada, nakon toga svega, dođe ti netko da se izruguje.

Za nečiji rad kakav god, dvije godine žestokog rada... Dođe ti netko bez ikakvog poštovanja da meni stavi tu maketu. Jel' se to trebalo dogoditi. Slažem se s mojom reakcijom, da nije neki način. Ali, morate razumjeti, ja sam ratnik, i tražim sve najbolje od svojih ljudi. I vjerujte u ovom procesu Hrvatska je sve učinila da ovaj problem bitan za Hrvatsku riješimo", rekao je Krstičević.

"To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja sam bivši vojnik, ja to njemu nikad ne bih napravio. Jesam li ja trebao donijeti SDP-u maketu MiG-a 21?" rekao je. 

Pogledajte video: Maras pokazao 'svoj F-16' u Saboru

Žao mi je zbog reakcije ministra obrane i potpredsjednika Vlade Damira Krstičevića, kojeg poštujem kao zapovjednika i vojnika, ali u Saboru smo svi kolege i svi smo jednaki, prva je reakcija SDP-ova zastupnika Franka Vidovića nakon što je ministar u srijedu nervozno bacio na pod makete aviona koje mu je Vidović poklonio.

"Nije mi bila namjera isprovocirati ga jer to što sam mu darovao makete bila je šala, a kao šalu je sve shvatio i premijer. No, ministrove reakcije neka govore same za sebe", rekao je Vidović novinarima neposredno nakon svog performansa.

Ključne riječi

Komentara 282

NE
neboiznadzagreba
14:49 16.01.2019.

Govno od VL je obrisali sve komentare, ne bi li formiralo javno mišljenje, kako je njemu unosno; govna profitersja!

ST
stefj
14:56 16.01.2019.

Ah, vidi se sposobnost članova SDP-a koji maketu nisu uspjeli niti sastaviti. Za ljude koji nikada ništa nisu radili ipak je sastavljanje maketa iznad njihovih intelektualnih i manualnih sposobnosti... Tko zna, na maketi piše level 3, pa su valjda mislili da za sastavljanje treba 3 godine, a ne daje to nivo 3 što označava da to nije preteško...

Avatar Croatino
Croatino
14:53 16.01.2019.

Pa dobro se je suzdržao, da je meni donio taj avion krila bi mu virila iz guze...ovaj pada pijan sa motorcica a prica o avionima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije