Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Današnji Večernji:

Krstičević: Novim oružjem štitimo državu, to nije utrka sa Srbijom

Naslovnica 27.5.
Foto: Vecernji.hr
27.05.2018.
u 00:18

U više od sat vremena leta, nakon što je izdržao i prava pilotska G opterećenja, Krstičević je kazao da sada razumije hrvatske pilote koji jedva čekaju da uđu u hrvatske F-16.

Imati bivšeg vojnika, generala i ratnog zapovjednika 4. Gbr na čelu Ministarstva obrane pokazalo se za Hrvatsku vojsku dobrim izborom. Prije ni godinu i pol dana vojni je proračun HV-a bio na povijesnom minimumu, a sada je za četvrtinu veći te je započela sustavna modernizacija HV-a, podizanje standarda vojnika i časnika. Krstičevića nesumnjivo vole u vojsci, a vratio se iz SAD-a, gdje je svečano bio primljen, kao prvi Hrvat, u Kuću slavnih američkog War Collegea. No, ono što je njega vjerojatno i jače razveselilo bila je mogućnost da poleti na F-16-ici Nacionalne garde Minnesote. U više od sat vremena leta, nakon što je izdržao i prava pilotska G opterećenja, Krstičević je kazao da sada razumije hrvatske pilote koji jedva čekaju da uđu u hrvatske F-16.

Cijeli tekst čitajte u današnjem Večernjem!

Neke od tema koje donosimo:

- Niko Kovač: Sa 16 godina bio sam odustao od nogometa

- Život u Titovu rodnom mjestu - Kumrovčani

- Karizmatik fra Smiljan Kožul: Svi oni na koje su bačeni uroci dožive oslobođenje u pjevaju

- Šaptačica životinjama: Vodeća svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama

- Čovjek budućnosti: Tim s Harvarda produljuje život

Foto: Vecernji list

Ključne riječi

Komentara 144

BU
Budak
22:47 26.05.2018.

Za Krstičevića se već duže vremena radi propaganda i marketinška akcija. Vjerojatno ga pripremaju za predsjednika stranke ili za predsjedničke izbore. Bivši JNA kadar, polaznik vojne akademije u Beogradu, kasnije koristi svoje veze da državnoj upravi prodaje računala i opremu. U medijama stupidno ponavlja iste fraze od karizme ni traga. Sad kupujemo američke avione gdje je i bio na vojnom učilištu. Vjerojatno vrbovan od CIA. Čovjek za sva vremena.

MU
Muncimir
23:02 26.05.2018.

JNA, HV, KPH, HDZ, KOS, CIA za Krstičevića sve točke “karijere” u životu. Ljigavac.

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
02:18 27.05.2018.

Ne može nam niko ništa, jer smo jači i od sudbine. Naša nepobjediva armada sa štucevima i duplicama satjerala je JNA u pasji rep, jednu od najvećih vojnih sila svijeta i natjerala u tutanj remetilce koji su okuprali svetu Hrvatsku zemlju, a potom humano asanirala teren od preostalih. Sada, kada imamo Fantome, Kiowe, Hammere, haubice debele Berte ili kako se već zovu, možemo udariti i na našeg glavnog vjekovnog neprijatelja, koji je kostima naših heroja talfao svoje stepske ceste . Konačno je došlo vrijeme da ostvarimo treću sreću, pod vodstvom naše Vrhovnice, Ivane Hrvatske i u USA odlikovanog glavnog stožernika Generalisimusa Krstičevića. Samo treba požuriti jer istočni satrap već krčka u svojim kazanima desetoglave Sarme, koje se mogu pretvoriti u aždaje, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije