Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domoljubna koalicija

Krstičević: Hrvatsku ne treba dijeliti na crvene i crne nego na one koji znaju i ne znaju

Damir Krstičević
Foto: Željko Lukunić/PIXELL
1/2
24.10.2015.
u 16:31

Po Krstičevićevom mišljenju, na rješavanju ključnih problema trebaju surađivati vlast i opozicija.

Nositelj liste Domoljubne koalicije u 10. izbornoj jedinici Damir Krstičević na predstavljanju liste u Splitu poručio je kako Hrvatskoj ne trebaju ideološke podjele nego su joj potrebne podjele na one koji znaju i ne znaju, a Domoljubna koalicija, rekao je, zna kako provesti promjene.

 „Ne želim dijeliti hrvatski narod na crvene i plave, žute ili crne ali želim dijeliti na one koji znaju i one koji ne znaju. Hrvatska se ne treba dijeliti ali treba otvoreno reći da imamo vladu koja ne zna provesti promjene na bolje i da ta vlada treba otići“, poručio Krstičević.

Rekao je kako se ideološkim podjelama neće postići bolji život niti će ljudi postati bolji, nego će se samo produbiti podjele i sukobi koji nitkome ništa nisu donijeli. 

„Na ove izbore ne gledam kao na 'mi ili oni', već kao na zajedničku borbu svih nas za jaku i ponosnu Hrvatsku.“

 Po Krstičevićevom mišljenju, na rješavanju ključnih problema trebaju surađivati vlast i opozicija.

 Predstavljanju HDZ-ove liste za 10. izbornu jedinicu nazočili su u predstavnici 4. gardijske brigade te je umirovljeni general Krstičević, koji je u Domovinskom ratu bio njezin zapovjednik,  istaknuo kako je ponosan na njih i na cjelokupno Zborno područje Split. Poručio je kako država treba pomoći braniteljima da se svojim znanjem, sposobnostima i vještinama uključe u razvoj Hrvatske. Rekao je kako će na izborima „10. Izborna jedinica biti udarna“, kao što je bila udarna 4. gardijska brigada u Domovinskom ratu.

Domovinska koalicija zauzet će se za uspostavu sustava domovinske sigurnosti, za donošenje strategije nacionalne sigurnosti i ojačat će Oružane snage Republike Hrvatske.

 „Na izbjegličkoj krizi vidimo kako nemamo sustav koji ima sposobnost predviđanja i prepoznavanja sigurnosnih ugroza“, dodao je Krstičević. 

>>Nenad Bakić: Birači izrazito žele reforme. Zašto glavne stranke to ne nude?

Komentara 101

BK
branko-kockica
16:34 24.10.2015.

Jeste li znali da je parazit i uhljeb Maras, lik koji je u svom mandatu uništio svakog desetog obrtnika, rođen 1974., dakle bio je zreo za sudjelovanje u Domovinskom ratu, "vojni rok" služio civilno 1999. godine, i to u SDP-u?

IV
ivomarjanovic28
16:39 24.10.2015.

koje to govno maras da vrjeda junaka domovinskog rata. maras koji je bio punoljetan kao i sef mu milanovic ima 000 dana u ratu., a sto je jos najzalosnije nije ni sluzio vojni rok vec ce je to uradio kroz civilni rok. generale uz tebe smo kao i 91, za pobjedu domoljubne.koalicije

Avatar Mamlazac
Mamlazac
16:51 24.10.2015.

Najbolje kad neki lexmaras prigovara nekom "jna karijeru" , treba objaviti njegovu u vrijeme domovinskog rata i njegove obitelji u vrijeme stare drzave ! Jako sumnjiv, nedosljedan i nevjerodostojan primjerak iz grupe oko Zoki ja ne ron - a !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije