Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI GA IZVLAČITI VANI

Krš i lom u Dubravi: Udario u parkirane automobile i završio na krovu

Čitatelj 24sata
26.04.2021.
u 15:36

Radi se o prevrnuću automobila na krov i curi benzin iz njega - priopćili su zagrebački vatrogasci.

Vozač u automobilu marke Audi jurio je velikom brzinom  i udario u nekoliko automobila koji su bili parkirani pored trgovačkog centra Dubrava.  Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da se nesreća u kojoj je sudjelovalo više automobila dogodila se danas oko 14:30.

Rekli su nam iz policije kako u ovom trenutku nemaju informacije o ozlijeđenima. 

Prema fotografijama dostupnim na društvenim mrežama i komentarima očevica, jedan automobil je završio na krovu, a uzrok nesreće još uvijek je nepoznat. Na mjesto nesreće došli su i vatrogasci.

VIDEO: Prometna nesreća u Dubravi

- Radi se o prevrnuću automobila na krov i curi benzin iz njega - priopćili su zagrebački vatrogasci. Pozvali su hitnu pomoć prolazniku radi pružanje prve pomoći, jer se požalio da ga je udario parkirani auto na koji je naletio drugi automobil.

- Taman sam izašla iz tramvaja kada je dojurio i pobrao parkirane aute. Ljudi su ga izvukli van iz auta i posjeli, a šteta na drugim autima je velika. Tramvaji prema Dubcu su zaustavljeni jer je auto točno na tračnicama, a promet za tramvaje prema Dubravi se nastavio. Plastike i ostataka autiju ima posvuda pa je malo teže i za automobile da prođu te se stvara gužva  - ispričala je svjedokinja za 24 sata. 

VIDEO:Trenutak nesreće u zagrebačkoj Dubravi

Zbog prometne nezgode kod raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice tramvaji linija 4, 7 i 17 trenutno prometuju do okretišta u Dubravi, javljaju na stranicama Zagrebačkog holdinga.

 

Ključne riječi

Komentara 36

HU
Humbleandhonest
15:56 26.04.2021.

Užas. I užas od nepoznavanja hrvatskoga jezika. Morali su ga izvlačiti van. Ne vani. Osim ako novinar ne misli da se inače auti voze unutra, a eto ovaj je vozio na otvorenom prostoru pa su ga zato izvlačili vani.

TM
trade_mark
15:49 26.04.2021.

baš čudno da je audi, a ne škoda ili opel.

RT
Regulator tlaka u railu
16:07 26.04.2021.

"izvlačili vani"? Dobro da ga nisu izvlačili unutra. Đizs.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije