Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS:
Povratak na članak

Kroz zajedništvo do povjerenja hrvatskih glasača koji vjeruju u jake i čvrste desne pravaške i demokršćanske političke opcije

„Današnji dogovor veliki je dan za hrvatsku desnicu. Hrvatska pravaška opcija desetljećima rastakana, lomljena, osporavana, ali nikad slomljena, danas iznova složno zbija svoje redove“ naglasio je Anto Đapić

Komentari 10

DO
doktorica
09:11 27.07.2016.

uništili su HSP sa likovima koji više spadaju u neki vodvilj nego u ozbiljnu stranku!

VL
OL
olrajt
12:40 27.07.2016.

Kad se ujedinite u jednu pravašku stranku koja će gledati Hrvatske interese a ne osobne ,kad se svaki od vas sadašnjih predsjednika odrekne borbe za predsjednika te pravaške stranke -onda će vam ljudi vjerovati.Upravo svi vi predsjednici raznih pravaških stranaka upropastili ste Hrvatsku stranku prava i kako da vam bilo tko vjeruje.Smiješnio ste i neuvjerljivi!

VL
KS
Ksantipa
20:29 27.07.2016.

Pravaši nemaju pravog vođu. Svaki od lidera ovih strančica misli kako je upravo on glavni i on morabiti šef. Od toga svega ništa, samo velika galama. Stranka na tim idejama i načelima bi dobro došla, bezideja i primjesa pojedinih likovaa koji su si umislil da su velikani i jedini pozvani naslijediti Starčevića i Radića. Kladim se da neki od njih pojma nemaju što to znači i što su bile glavne vodilje ovih velikana.

VL
IB
ivica.barac.62
03:55 27.07.2016.

Odite svi skupa na ispovjed I platite misu za pokojnog ANTU PARADZIKA , PRAVOG PRAVASA.

VL
Avatar croatxl
croatxl
09:55 27.07.2016.

Dapic-Tepes-Coric ako je ovo spas za HR nolje da odma potone,hahahaha isuse nasta lici ante pravas drpko

VL
DU
Deleted user
23:06 26.07.2016.

''Hrvatska pravaška opcija desetljećima rastakana, lomljena, osporavana, ali nikad slomljena, danas iznova složno zbija svoje redove“ naglasio je Anto Đapić''. I to onaj koji je organizirao sabor u Kutini i koji je surađivao sa dr.smranaderom??'

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
06:14 27.07.2016.

Hahahhaaha...teatralno infantilno pesudopravaštvo koje reklamiraju politički cabotini zaogrnuti kvazidomoljubnim velom nadhvtatstva: da je ovo smiješno jest , ali da je glupo , i to stoji! Mučno je meni , Hrvatu-mrtvacu gledati ove nazovirodoljubne lutke kako krekekeću kao žabe u močvarii o čvrstoj hrvatskoj desnici , takvo što nikada nije i nikada neće ni postojati! A najmanje ovi loši polit-glumci imaju veze sa A.Starčeviem , da su barem malo čitali , shvatili bi da njihova politička platforma nema apsolutnpo nikakve veze sa politikom koju je vodio Ante Starčević , od svega uzeli su njegovo ime , a sva im se "filozofija" političkog djelovanja vodi na endehazijsku nostalgiju i histerične eskapade protiv (danas dosita već imaginarnih) komunista i jugofila , Srba , homoseksualaca i koga sve ne . Zparavo , stvari su jasne : ovi preglasni kerberi hrvatskog političkog cirkusa , čije lajanje o croinačici nekakve stupidne hrvatske arijevštine (?!?) izaziva mučninu u trbuhu , smeta probavi i tjera na odlazak u sobu u koju i Tepeš ide pješice ,ne žele , ergo , ništa osim tri stvari , novac , novac i novac . Grabiti iz hrvatske državne riznice i naplačivati svoje domoljublje jeidni je smisao čitave im priče , no srećom po nas , sada kada više ne idu sa strankom Hajde Da Zaboravimo (privatizaciju,tajkune,pljačke,otimačinu...) , oni na izborima neće dobiti više glasova od broja onih koji su potpisali dokument o koalciji. Hvala Gospodu na tome !

VL
DU
Deleted user
23:03 26.07.2016.

Zašto nema Parage??

VL
ZV
Zvonko60
23:09 26.07.2016.

Ekipa istinskih obožavatelja dr, A. S. znaju njegova dijela napamet. Toliko pameti u jednoj stranci lokomotivi na ugljen. Ajde ekipa cijepat drva pred zimu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.