Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen za pokušaj ubojstva

Kroz prozor Porsche Carrere pucao na pješaka koji je bio na zebri

Pucnjava Kruge Porsche očevid
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
08.04.2020.
u 11:01

Optuženi 30-godišnjak je najprije pozvao 25-godišnjaka da priđe njegovom Porscheu, a zatim je izvadio pištolj i ispalio metak prema njemu

Zbog pokušaja ubojstva optužen je 30-godišnjak, a optužnicu protiv njega podiglo je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Događaj za koji je sada optužen zbio se 25. studenog 2019. oko 16.00 sati u Zagrebu.

Bio je u svom vozilu Porsche Carrera kojeg je zaustavio ispred pješačkog prijelaza u Ulici Kruge na kojem je bio 25-godišnji pješak koji je prelazio kolnik kako bi došao do svojeg parkiranog automobila s druge strane kolnika. Kada je opazio 30-godišnjaka, upitao ga je što ima protiv njega, a 30-godišnjak ga je i dalje sjedeći u vozilu pozvao da mu priđe te je istovremeno kroz otvoreni prozor automobila uperio pištolj u oštećenika i ispalio jedan metak prema njemu.

Potom je pobjegao vozilom dok je muškarac na kojeg je pucao otišao na policiju gdje je prijavio što se dogodilo. On u pucnjavi nije bio ozlijeđen, a tužiteljstvo je zatražilo da se 30-godišnjaku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 2

KO
Kokoiduhovi
18:05 08.04.2020.

Obzirom kada se to dogodilo , te da nijedan od sudionika nije T.H. zvani Sinkopa, kako to da već nije proveden postupak i donijeta presuda?? Ili je ipak netko od sudionika iz zaštićene skupine??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije