Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGOGODIŠNJI PROBLEM
Povratak na članak

Kriza u građevini: 'Nema Boga da se dugi niz godina oporavimo'

- Moj najveći problem prouzročila je država, dajući prednost određenim djelatnostima, turizmu konkretno, u odnosu na graditeljstvo, smatra vlasnik splitske građevinske tvrtke.

Komentari 4

MA
MarkoMaras
20:39 09.09.2019.

Država koči ekonomiju samo da bi se ulizivala onom dijelu stanovništva koji ima paranoju od stranih radnika. Treba povećati kvote da budu u skladu s potrebama ili ih posve ukinuti. U nekim zemljama EU dovoljno je da radnik i poslodavac dođu u policiju i prijave se.

VL
SB
sinisa.budimir.18
15:10 09.09.2019.

Sad su se sjetili da im treba radnika i da ne mogu bez njih a bili su im dobri dok su radili za kiki riki od jutra do sutra pa su mislili vjecno se bogatit al nicija nije do zore van sad idu i kom treba i kom ne treba

VL
MA
martinovic
14:25 09.09.2019.

Kreatori politike klatna hdz - sdp sustavno unistavaju drzavnu supstancu ..narod hrvatski...iz neznanja ili namjere....

VL
DU
Deleted user
13:50 09.09.2019.

Gospodo poduzetnici stipendirajte mlade u zanatskim zanimanjima, ponudite dobre plaće i problem dugoročno riješen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.