Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Križ će se blagoslovit iza izbora, da nitko ne kupi poene

kriz,telegrin,marjan,split,portal (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.05.2013.
u 14:04

Jure Šundov, još uvijek aktualni dogradonačelnik, a budući gradski vijećnik, izjavio je da su blagoslov odgodili kako ni jedna politička struja na kršćanskom simbolu ne bi skupljala političke poene.

Nakon što je Željko Kerum ispao iz izborne utrke u prvom krugu blagoslov križa na Marjanu odgođen je za tjedan iza drugog kruga, kada bude poznat novi gradonačelnik. Jure Šundov, još uvijek aktualni dogradonačelnik, a budući gradski vijećnik, izjavio je da su blagoslov odgodili kako ni jedna politička struja na kršćanskom simbolu ne bi skupljala političke poene.

Kerum je izgubio izbore, ali je njegova, odnosno HGS-ova lista dobila pet vijećničkih mandata, iza SDP-ove koja ima 11 i HDZ-ove s 10. Šundov je jučer potvrdio da kontaktiraju s obje strane.

>>Splićani glasuju s pogledom na 10-metarski križ na Marjanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije