Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Krivudao po cesti, odbio alkotest pa prijetio policajcima: Pobit ću vas! Svi će te dobiti otkaz!

policija
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
08.05.2020.
u 10:43

Policajci mu nisu dozvolili da u takvom  stanju vozi dalje pa je priveden u postaju dok se ne otrijezni, nakon čega će biti prekršajno prijavljen zbog prometnih prekršaja , te kazneno zbog prijetnje policajcima

Pobit ću vas! Svi će te dobiti otkaz! - urlao je vidno alkoholizirani 33- godišnjak na policajce koji su ga 7. svibnja u 3.15  zaustavili u Peugeotu pulskih oznaka  kod kružnog toka u Ulici Baraka u Buzetu.

Policajci su ga zaustavili  jer je vozio prebrzo, a kada su mu prišli uočili su da je vidno alkoholiziran. Pokušali su ga alkotestirati, što je on odbio, nakon čega ih je počeo vrijeđati te im prijetiti smrću i otkazom. Policajci mu nisu dozvolili da u takvom  stanju vozi dalje pa je priveden u postaju dok se ne otrijezni, nakon čega će biti prekršajno prijavljen zbog prometnih prekršaja, te kazneno zbog prijetnje policajcima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije