Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri prijatelja

Krivotvoritelji iz Španskog: Tiskali 30-ak novčanica od 200 kuna

kune
arhiva VL
23.08.2010.
u 10:59

Plan je krenuo nizbrdo na kiosku Tobacco. Prodavačica je prepoznala krivotvorinu, a počinitelja je snimila nadzorna kamera.

ZAGREB - D. E. (23),  M. T. (25),  I. L. (20) i P. J. (20) dogovorili su se u petak, 13. kolovoza kako će krivotvoriti novac. Mjesto radnje: iznajmljeni stan u Španskom. Plan je bio jednostavan. Printer, skener i fotokopirka, koju je M.T. nabavio u tvrtku gdje je zaposlen, bili su im dovoljni da tiskaju najmanje 30 novčanica u apoenima od 200 kuna.
Tri dana kasnije, 16. kolovoza, plan se izjalovio. D. E. predao je krivotvorenih 200 kuna prodavačici u kiosku Tobacco. I tu je krenulo nizbrdo. Prodavačica je prepoznala krivotvorinu, očevici su opisali počinitelja, zapisali broj registracije auta koji je vozio i na kraju - snimile su ga kamere videonadzora.
Sva četvorica mladića bit će kazneno prijavljena.

 

Komentara 7

BL
Blender
13:03 23.08.2010.

Suplja prica, pa zasto bi netko trebao ici u Spanjolsku iznajmiti stan da krivotvori novac? Tko su ti ljudi, bolje objasnite iduci puta!!!

ZM
zmija58
13:11 23.08.2010.

ahahahahahahahahah.....BLENDERU jesi šupalj ko ementaler majke ti ga spalim, daj malo pročitaj tekst pa onda komentariši! ahahahahahaha,.....španjolska....hahahaha

DU
Deleted user
20:49 23.08.2010.

Još jedan veliki uspjeh kojim se policija morala pohvaliti. Otkrili ilegalnu tiskaru s inkjet printerima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije