Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE VIŠE SLUČAJEVA
Povratak na članak

Posao s krivotvorenjem testova cvate u BiH, njime se bave i kućanice

Dvije kućanice u BiH test su prodavale po cijeni od 270 kuna

Komentari 4

SO
Sir Oliver
11:41 27.01.2021.

Hajde sreca da su samo Bosanci lopovi, drago mi ipak da smo mi Hrvati postenjacine od formata, sto se i inace jasno vidi od stanja u koje smo i drzavu doveli, a tek kakve su postenjacine Srbi, Crnogorci, Makedonci, ma nisu cvijece ni Slovenci. Ma stani, cekaj, odoh ja predaleko, Bosanci su lopovi, svi drugi su rosno cvijece!

VL
DU
Deleted user
17:48 26.01.2021.

Pa od nečega se mora živjeti.Bosanci imaju veliko iskustvo u krivotvorenju. Još nam je u sječanju kad su se prodavale diplome tako da je pola završilo srednje,visoke i u manjoj mjeri fakultete a da klupe nisu vidjeli i i zaštoo da uće kad su diplome bile povoljno.Nitko nikad nije provjeravao krivotvorenje diploma a kako bi pa neće netko provjeravati sebe ili svoga.

VL
KO
konfederacija
04:38 27.01.2021.

bilo je toga i za vrijeme juge. znači još rade i marišu lovu i sve zavedeno i ispravno e sad ove dvije kućanice su mislile da će one otkrit toplu vodu hahaha neka se sad malo hlade

VL
FA
fajlpz
18:06 26.01.2021.

Kad možeš biti doktor sa lažnom diplomom šta je onda jedan test.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.