Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHLADILI ODNOSI
Povratak na članak

Kritike nisu bile na račun Vlade, nego Kujundžića

I Banski dvori i Pantovčak negiraju zahladnjenje odnosa na koje upućuju posljednji intervjui koje je dala predsjednica Republike kritizirajući poreznu reformu i rekonstrukciju Vlade

Komentari 5

RI
rimac444
21:22 06.08.2019.

Udbaški mediji bolesno su opterećeni kako bi napakostili predsjednici, očito bez uvijanja rade za bahatog psihopata, to je njihov kandidat.

VL
ZO
Zooltan
05:25 07.08.2019.

Puna podrška predsjednici

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:59 07.08.2019.

Kujundžić je preuzeo ministarstvo u uvjetima ogromnih dugova bolnica, novih skupina na teret zdravstvenog osiguranja koje nisu uplatile ništa tokom radnog vijeka, ogromnom razlikom u primanjima liječnika i medicinskih sestara u usporedbi s drugim državama i otvaranjem EU za prijem Hrvata. Što je mogao uraditi bez jake materijalne i financijske podrške? Da li je dobio takvu podršku? Uradio je što je mogao, ugovorio da bolnica u Mostaru prima hitne slučajeve iz doline Neretve, ugovorio je i skuplje i rijetke lijekove, nagazio je na ogroman odljev novaca u privatne svrhe kojeg je ugovorio jedan drugi HDZ-ov ministar zdravstva. Sam je i dalje u struci i radi kao liječnik i u bolnici i u operativnoj sali jer očito je dovoljno pametan i shvaća da je politika prevrtljiva. Njegov trud je u ovim uvjetima bez šire podrške otišao u bescjenje a da problem nije u njemu osobno. Zanimljivo je da mu niti liječnička komora ne daje podršku već djeluje kao paralelno paradržavno tijelo što nije prihvatljivo, pogotovo kad iz politikantskih ambicija podvaljuju ministru. Bit će mi žao ako Kujundžić ne provede svoj cijeli mandat i časno se oprosti nakon novih izbora, jer ovakva situacija potroši čovjeka tko god on bio.

VL
Avatar southman
southman
21:53 06.08.2019.

Samo jedna riječ na sve ovo PLJUC !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.