Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kritično i majka vozačice automobila u koji se zabio Radimir Čačić

Bolnica u Kaposvaru, gdje se liječi 82-godišnja gospođa stradala u prometnoj nesreći
Josip Maljak/PIXSELL
15.01.2010.
u 10:07

Od ozljeda je preminuo 60-godišnji putnik, a vozačica automobila njegova je 58-godišnja supruga. Prema našim informacijama, žena u kritičnom stanju majka je vozačice.

Teško ozlijeđena 82-godišnja žena stradala u prometnoj nesreći koju je izazvao Radimir Čačić na odjelu je intenzivne njege u županijskoj bolnici u Kaposvaru, doznajemo od našeg izvora u Mađarskoj.

Premda je ekipa Večernjeg lista ušla u krug bolnice jučer oko 15.30 sati i došla na kat na kojemu je odjel intenzivne, nije uspjela ući unutra jer je svima zabranjen ulaz zbog opasnosti od zaraze svinjskom gripom.

Pokušali smo doznati od dežurnoga liječnika više informacija o stradaloj ženi, no dr. Marta Nagy nije nam ništa više željela reći. Uputila nas je na ravnateljstvo bolnice u kojem se izdaju odobrenja za posjete i za informiranje javnosti o pacijentima. Međutim, kruta pravila ni tamo nisu popustila. Uz riječi “žao nam je” ispratili su nas van.

Zanimljivo, rekli su da smo prekršili pravilnik ulaskom na odjel intenzivne njege te nas upozorili da će, ako se vratimo, zatražiti intervenciju zaštitarske službe.

Iz našega mađarskog izvora doznali smo da je stradala obitelj iz škode fabije, u koju je Čačić udario, iz Vescesa pokraj Budimpešte.

Od ozljeda je preminuo 60-godišnji putnik, a vozačica automobila njegova je 58-godišnja supruga. Prema našim informacijama, žena u kritičnom stanju majka je vozačice. Isto tako, doznali smo da je vozačica automobila u teškom psihičkom stanju i zasad odbija bilo kakve razgovore o tragičnom slučaju. Doznali smo također da je bila u utorak u Kaposvaru, no zbog lošeg majčina stanja nije mogla s njom razgovarati, pa s liječnicima kontaktira telefonom.

Komentara 13

OK
okokučnopišalo
10:20 15.01.2010.

Prošlo več 12 min. od postavljanja članka a još nema dežurnih pljuvača. Valjda još spavaju!

OB
-obrisani-
12:19 15.01.2010.

Nisam stranacki uopce opterecen ali nisu upravu oni koji brane (recimo 4712) Cacica! Evo i zasto,neku vece je na HTV-ovom Dnevniku receno da je gospodin Cacic vec imao (do ovog slucaja) TRI TOTALKE,znaci da bi se dalo zakljuciti da ga kroz zivot NOSE SILA I BOGATSTVO.Treba ga najostrije kazniti 10-tak godina kao najokrutnijeg ubicu jer se tako i ponasa.

KA
karambita
10:17 15.01.2010.

Pazi sad ovo, svi komentari izbrisani. Zivjela hrvatska mafijaska demokracija, fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije