Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogata povijest
Povratak na članak

Kristova kruna: Ovo je prvi put da je vjernici neće vidjeti na Veliki petak

Kršćani cijeloga svijeta odahnuli su na vijest da je njihova najveća relikvija, uz Torinsko platno, spašena iz požara. No to je drugi put da je spašena od uništenja, jer zamalo je stradala i u Francuskoj revoluciji

Komentari 3

MX
Mister X
10:13 19.04.2019.

Kristova kruna: Ovo je prvi put da je vjernici neće vidjeti na Veliki petak. A na dan uskrsnuča neče vidjeti ni taj proces kako to ćiniti. Mislim da če biti strašno žalosni i nesretni jer kako vidimo iz naslova takoako to stoji kao da je to čisto vlasništvo Isussa Krista gle čuda nevidljivo . Koji eto od onda se slika ponosi nosi sa tom krunaom. Kao kralj nebeski . Iskreno blago onima koji ništa neznaju a sve vjeruju.. Političarima, popovima vladarima koji su dozvolili legalizirali i podržavali vjeru naroda uvijek sve do dana današnjega . Kad su ih slali da se bore - ginu u ratu protiv bezbožnika nekad kao Križari , pa su svi podržavali paljenje vještica i plačanjem novcem se riješavali grijeha .... A danas da je jako lijepo što Papa kriminalcima liže noge jer eto Bog ga nagovori na tko pametnpo dijelo ili da Crncima političarima liže cipele prije par dana .. Ostaje mi pitanje dali če Papa isto sadabojati kokošija jaja ili če mu drugi ih obojati jaja. da se zana e to je pravi vjernik kad to i on radi ... Mislim da su me oni koji su plačenici da sprpvode cenzuru nad malim komentatorima ( kaznili brutalnom zabranom ) baš zbog toga što sam eto spomenuo nikako vrjeđao vjeru naroda u to da su svi sinovi božiji i da če uskrsnuti samo ne odmah kao Isus nego kad nestne i zadnji atom od tijela koje če nam svima vjernicima i nevjernicima struniti u grobovima .) !!!

VL
ZI
zip123
11:08 19.04.2019.

A sta njegova nije bila od obicnog trnja,a ne od zlata?Samo pitam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.