Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kristinina priča kao inspiracija

PVZG
09.09.2022.
u 09:00

Zašto je Kristina odabrala upravo marketing & komunikacije kao svoj budući poziv i zašto je ona tako posebna djevojka?

Kristina Ivanuš, djevojka sa slike, uz studij se bavi modelingom, ronjenjem, jahanjem i humanitarnim radom, a zaposlena je i u tvrtki Ernst & Young. Po završetku preddiplomske razine, na istom veleučilištu je upisala specijalistički diplomski studij Marketinga i komunikacija. Radi od prve godine pa joj se sviđa što predavanja na faksu kreću nakon 17 sati. Kao najzanimljiviji kolegij izdvojila je Content Marketing i Online PR, a dodaje i da su predavači na PVZG-u mahom stručnjaci s puno iskustva iz prakse i da se upravo praktičnom radu poklanja jako puno pažnje. Kaže da ju je studij pripremio za poslovni svijet.

I što je tu neobično? Pa Kristina nije kroz život imala podršku svoje obitelji, već je rasla u SOS Dječjem selu u Lekeniku. No to ju nije spriječilo da postane uspješna mlada žena s puno entuzijazma i volje da pomogne drugima. Redovito sa svojim ronilačkim klubom sudjeluje u akcijama čišćenja morskog dna. A ovog je ljeta sudjelovala i u kampanji kojom se prikupljaju donacije za djecu koja odrastaju u Dječjem selu. Zapazili smo ju još 2020. godine, kada je ova skromna, uvijek nasmijana djevojka osvojila prestižnu međunarodnu nagradu Hermann Gmeiner Award koja se dodjeljuje djeci koja su odrastala bez roditelja. Do tada nitko na njenom fakultetu, Poslovnom veleučilištu Zagreb, ni profesori ni kolege, nije znao za njenu životnu priču.

Nakon završetka studija Marketinga i komunikacija studenti imaju i sjajnu mogućnost stjecanja dvojne, MBA diplome našeg međunarodnog partnera Swiss UMEF University iz Ženeve, pa se nadamo da će ova prilika zainteresirati i Kristinu. Više o tom studiju na PVZG-u pronađite ovdje.

Osim studija Marketinga i komunikacija na Poslovnom veleučilištu Zagreb izvode se suvremeni stručni studijski programi u područjima upravljanja opskrbnim lancima te menadžmenta i produkcije u kulturi, kao redovni i izvanredni. PVZG surađuje s najboljim tvrtkama i agencijama u Hrvatskoj. Jesenski upisni rok je 19. rujna 2022. Stoga se informirajte i prijavite ODMAH na www.pvzg.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije