Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićenje

Policija u BiH prekinula lanac trgovine oružjem prema Sloveniji

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.01.2018.
u 15:34

Na području Travnika u subotu je uhićen 32–godišnji muškarac, dok policija traga za pomagačima te je u nedjelju pretresla dva objekta na području Zenice koje koriste te osobe.

Pripadnici federalne uprave policije (FUP) uhitili su organizatora krijumčarenja oružja i vojne opreme u Sloveniju, te traga za više osoba koji su uključeni u lanac trgovine naoružanjem, priopćeno je u nedjelju iz FUP–a. 

Na području Travnika u subotu je uhićen 32–godišnji muškarac, dok policija traga za pomagačima te je u nedjelju pretresla dva objekta na području Zenice koje koriste te osobe.  

A.K. (1986) iz Travnika je uhićen po nalogu Državnog odvjetništva BiH jer se sumnjiči da je u prethodnom razdoblju posredstvom drugih osoba iz Bosne i Hercegovine i Slovenije organizirao prebacivanje veće količine oružja i vojne opreme iz Bosne i Hercegovine u Sloveniju. 

U okviru akcije prekidanja lanca trgovine oružjem, FUP nastavlja suradnju s ministarstvom unutarnjih poslova Slovenije na identificiranju osoba i dokumentiranju kaznenih djela.

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:43 07.01.2018.

EU JANEZ se počeo naoružavat.... bit će rata zbog jedrenja prema vanka !

SA
savjest1234
17:08 07.01.2018.

Zlovenci se naoružavaju morat ćemo vatrogascima ugraditi jače pumpe za vodu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije