Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLOŽBA DJEČJIH RADOVA U HRVATSKOM ŠKOLSKOM MUZEJU

Krije li se među ovom djecom novi Picasso?

11.06.2018.
u 10:06

Na izložbi sudjeluju djeca od 3 do 15 godina koja se predstavljaju s crtaćim i slikarskim radovima

U Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu u tijeku je izložba "Razgovor s crtežom, bojom i oblikom" na kojoj su izloženi radovi
djece polaznika Studija Tanay za likovno obrazovanje. Na izložbi sudjeluju djeca od 3 do 15 godina koja se predstavljaju s crtaćim i
slikarskim radovima. Ova likovna djela rezultat su rada u školskoj godini 2017/2018.


Na izložbi su govorili ravnateljica Hrvatskog školskog muzeja dr.sc. Štefka Batinić, profesor Emil Robert Tanay, mr.sc. Ljiljana Zaninović Tanay i mr. Marijana Bračić, voditeljica marketinga. Izložbu je otvorila mr. sc. Inga Seme Stojnović iz Agencije za odgoj i obrazovanje i viša savjetnica za ravnatelje u predškolskim ustanovama. Otvorenje je uveličala izvedba violinictice Kane Halić Kordić.

 

 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije