Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Treniranje strogoće'

Beljak traži javnu ispiku Željka Reinera

Krešo Beljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.01.2017.
u 13:09

"Potpredsjednik Sabora akademik Reiner imao je potrebu upozoriti našu zastupnicu da nije replicirala vezano uz temu te si je dopustio neprimjereno povisiti ton (galamiti)"

HSS je zatražio ispriku potpredsjednika Sabora Željka Reinera zato što je "galamio" na njihovu zastupnicu Anu-Mariju Petin.

Kako navodi HSS u priopćenju koje potpisuje predsjednik stranke Krešo Beljak, Petin je replicirala zastupniku Mosta Nikoli Grmoji vezano uz raspravu koja je u tijeku u Hrvatskom saboru te mu postavila pitanje: ‘’Gospodine Grmoja, u svom izlaganju naveli ste da gospodin Bulj nije sjedio u Saboru kad su se prodavale Bijele noći, a da jest, spriječio bi njihovu prodaju. Znači li to da će sada mostovci i gospodin Bulj biti protiv prodaje HEP-a?’’ Na to Grmoja nije odgovorio.

"Potpredsjednik Sabora akademik Reiner imao je potrebu upozoriti našu zastupnicu da nije replicirala vezano uz temu te si je dopustio neprimjereno povisiti ton (galamiti). Nakon toga zastupnik HSS-a Davor Vlaović tražio je povredu poslovnika i upozorio da se zastupnici većinom ne drže teme, a potpredsjednik Sabora ima za potrebu trenirati strogoću samo na zastupnici HSS-a Ana-Mariji Petin na koju je neprimjereno povisio ton. Zastupnik Vlaović tražio je da se potpredsjednik Sabora ispriča zastupnici Petin i sukladno Poslovniku vodi raspravu u Saboru. S obzirom na to da se potpredsjednik Reiner nije ispričao, ovim putem tražimo javnu ispriku", stoji u priopćenju.

>> Krešo Beljak ponovno izabran za predsjednika HSS-a: 'Nikad nismo bili toliko uvažavani'

Komentara 11

B2
bokida 2
13:52 20.01.2017.

Nitko ne osporava nekome da raspravlja ali ovaj Pernar i društvo su prešli sve norme i od ovog Sabora prave cirkus.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
13:43 20.01.2017.

Provalnik u saboru, jos misli da ima nesto za reci, koja hipokrizija.

Avatar freen
freen
13:56 20.01.2017.

Za mene je gos.Reiner u pravu,postupio je pravilno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije