Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI PITANJA
Povratak na članak

Krešimir Sever: Plaća od 3400 kuna sramota je naših elita

Mi iz NHS-a godinama upozoravamo na siromaštvo građana. U Hrvatskoj nešto više od 27% mjesečnog troška u kućanstvu otpada na trošak hrane

Komentari 9

GE
generacija57
20:17 19.09.2021.

Ali zato političari imaju veliku plaću.

VL
VA
vatreni24
21:07 19.09.2021.

A koliku plaću imaš ti parazitu sever i što si učinio ti i slične bitange da plaće budu veće.

VL
BO
borcanac
09:13 20.09.2021.

Najvisi paraziti i neradnici su upravo sindikalne vodje

VL
DU
Deleted user
21:23 19.09.2021.

Kad većina naroda živi od plaće do plaće, kad je prošli mjesec bilo skoro 243.000 blokiranih koji nisu svi samci, s narodom se može što se hoće. Socijalne slučajeve i male panzije k tome, što reći? Ovaj čovjek pak uvijek priča iste priče. Može tako i idućih 20 godina. Žali Bože. Njemu je uvijek dobro. I tako, em zadužen narod em zaduženi potomci pa i oni koji se nisu još rodili. Bitno da se mi pravimo da smo pravedni i pošteni.

VL
ZA
Zapadnjak
20:01 19.09.2021.

Postoje zemlje koje nemaju zakonom propisanu minimalnu placu pa su znacajno razvijenije i imaju znacajno visi zivotni standard od RH, minimalna placa koju politicari proizvoljno određuju je potpuno nebitan faktor na tom putu, ali Sever je poznat po tome da ne razumije ekonomiju (jedan od razloga zasto nam je ekonomika tako slaba, politika stiti interese uhljebe, sindikati nemaju blage veze sto pricaju, hup je produzena ruka politike, a od te tri komponente se sastoji gospodarsko socijalno vijece koje donosi/usklađuje odluke vezane za ekonomsku politiku)... ps kad se pazljivo trose novci moze se i ugodno zivjeti s vrlo malim budzetom, to nije opravdanje za nasu losu ekonomiju, ali jednostavno nije istina da se "ne moze prezivjeti" s iznosom ove nase nove (pa i one prethodne) minimalne place...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.