Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad

Krešimir Bubalo, bivši gradonačelnik Osijeka, pretučen u Zagrebu

Krešimir Bubalo
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
28.12.2016.
u 10:09

Što je motiv napada, zasad nije poznato, a Bubalo je prevezen u bolnicu

Krešimir Bubalo, bivši HDSSB-ov gradonačelnik Osijeka napadnut je jutros u 7.45 sati u Sesvetama.

Policija je izvijestila da su ga napala dva zasad nepoznata napadača koji su nakon toga pobjegli. Doznajemo kako su maskirani napadači na glavi imali kape tzv. šilterice.

Što je motiv napada, zasad nije poznato, a Bubalo je prevezen u bolnicu. Više okolnosti o samom događaju trebalo bi biti poznato nakon što policija dovrši očevid te nakon što obavi razgovor s Bubalom.

Inače, bivši gradonačelnik Osijeka povukao se iz politike te je član Uprave u Pevecu. Iz navedene tvrtke oglasili su se o nemilom događaju, a u priopćenju su naveli sljedeće:

– Jutros, prilikom odlaska na posao, ispred svoje zgrade napadnut je od više nepoznatih počinitelja naš član Uprave, gospodin Krešimir Bubalo. Prilikom napada zadobio je ozljede zbog kojih je zbrinut u bolnici. Trenutačno drugih informacija nemamo, pa vas molimo za razumijevanje. Kad nam bude poznato više pojedinosti, izvijestit ćemo vas o novim činjenicama.

Komentara 10

C0
cos 01
12:45 28.12.2016.

Očekujem interventnu policiju i duge cijevi na ulici. Jučer smo svjedočili efikasnosti policije ovjerenoj sa desetak fotografija na mjestu zloćina gdje su tri dečeca narušavali mir zagrebačkoj eliti, a što je naravno nedopustivo.

JK
ja-kan
10:50 28.12.2016.

Nekako mi se najvjerojatnijim čini da je ovo bubetanje Bubalo povezano sa sukobima oko preuzimanja Peveca. Vjerujem da se sudionici za okršaj spremaju i kupnjom blindiranih vozila te bi policija trebala da provjeri tko je u zadnjih par mjeseci kupio i registrirao takvo vozilo.

Avatar Franjo Tudman
Franjo Tudman
16:59 28.12.2016.

Pevec se digao iz pepela i sada ostvaruje dobit mjerenu u milijunima. Odmah se mafija skupi oko love, smjeni onog stecajnog upravitelja Sketa i pocinje mafijaski rat za te iste milijune. Svi to vide i citamo u novinama, internetu, a samo nasa draga dzavi nevidi nista sta se dogada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije