Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezni Indijac

Krenuo zagrijati automobil pa završio na dnu bazena

auto
Foto: Miljenko Stanić
1/6
06.02.2010.
u 16:23

Indijac koji se nalazi na privremenom radu u Hrvatskoj, osim što se smočio, nije se ozlijedio. Nije bio pod utjecajem alkohola ali je zaradio optužni prijedlog.

UGLJAN - Neobična prometna nesreća dogodila se jutros oko 6,45 sati na otoku Ugljanu u dvorištu hotela Stari dvor gdje je na dnu bazena završio jedan automobil.

Nespretan je bio 32-godišnji državljanin Indije koji je htijući zagrijati automobil pred polazak na posao, automobil nehotice uparkirao u bazen.

Indijac je naime, sjeo u automobil na suvozačevo mjesto i okrenuo ključ, no nije shvatio da je automobil u rikverc brzini pa je sa obližnje cestice prešao preko ukrasnog cvijeća te završio u bazenu. Indijac koji se u Hrvatskoj nalazi na privremenom radu, osim što se smočio, nije se ozlijedio. Zbog te je prometne nezgode zaradio optužni prijedlog, a utvrđeno je da nije bio pod utjecajem alkohola.

Vlasnik hotela Stari dvor Miljenko Stanić kazao nam je kako je bazen malo izudaran, no da nije nastala velika materijalna šteta. Vađenje automobila iz bazena nije bilo nimalo lako jer da bi ga HAK izvukao bilo je potrebno isprazniti bazen.

Ključne riječi

Komentara 9

TO
tonkica
17:31 06.02.2010.

e Stanicu, jesi li posla slike u u Slobodnu Dalmaciju?

OB
-obrisani-
18:13 06.02.2010.

bili-tartuf, indija je moderna drzava sa jednom od najjacih auto-industrija na svitu (osma ili deveta)...

Avatar banana država
banana država
13:44 07.02.2010.

ma šta zna indijac šta je zagijavanje auta on to vjerojatno nikada u svojoj državi nije radio tamo se auti ne griju jer su temperature visoke a jadan čovjek svakom se može dogoditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije