Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO PRIJE 17 DANA

Krenula ispitivanja Matejevih prijatelja, možda će ponovno ići na 'detektor laži'

Matej Periš
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL/nestali.gov.hr
1/4
16.01.2022.
u 22:33

Prije nekoliko je dana ispitana i Splićanka koja se, kako se sumnja, posljednja čula s nestalim Matejem

U prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske krenula su ispitivanja prijatelja Mateja Periša (27), Splićanina nestalog u Beogradu prije 17 dana. 

Ispitivanja mladića počela su tek sada jer su, kako piše Kurir, po povratku u Split bili pozitivni na koronavirus

- Oni se ispituju u svojstvu građana radi davanja informacija, a kako je već ranije rečeno, ni na koji način se ne dovode u vezu s Matejevim nestankom. Svi su oni i poligrafski testirani i prošli su, ali moguće je da i nakon ispitivanja u Splitu budu podvrgnuti istom testu - prenosi Kurir. 

VIDEO Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

Paralelno s ispitivanjem Matejevih prijatelja, policija u Beogradu nastavlja istraživati sve okolnosti nestanka. Pretražuju se riječna korita i obala, a prije nekoliko je dana ispitana i Splićanka koja se, kako se sumnja, posljednja čula s nestalim Matejem. 

- Ona je često u Beogradu, a navodno je na društvenim mrežama objavljivala slike iz jednog kluba koji se nalazi blizu mjesta na kojem je Matej nestao. Ne zna se je li bila tamo i te večeri, ali se ne isključuje mogućnost da je Periš krenuo s njome se naći - kaže sugovornik Kurira. 

VIDEO Ovo je snimka iz Save za koju je policija potvrdila da je nastala u noći Matejeva nestanka: "Postoji sumnja da je ušao u vodu, ali ne i potvrda toga, a snimke se još obrađuju i izoštravaju"

Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Zadnji je put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji.

Za vrijeme potrage, pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje sugeriraju da je na njima upravo Periš koji trči.

Komentara 13

VI
Vihori77
04:18 17.01.2022.

Pa vi nista sami ne znate istraziti pa objaviti nego prepricavate sto je “kurir” napisao pa tako i da ce ih ispitivati u Splitu u HR. Ni to niste mogli sami 😂😂😂😂. Koji ste vi luzeri

KI
kimi
10:45 17.01.2022.

Vidi se da je momak sportista i u dobroj kondiciji. S obzirom da se na snimcima jasno vidi da ne beži nego vrlo ujednačeno trči kao da džogira da li postoji mogućnost da je na taj način jednostavno pokušao daa dođe sebi i izbaci iz organizma nešto što mu je neko bez njegovog znanja sipao u piće? Za LSD se zna da deluje tako da pomisliš da možeš sve pa i da preplivaš okean. Mislim da treba dobro pritegnuti prijatelje.

DA
davorj
04:43 17.01.2022.

@vihori - nije istina, nesto toga Vecernji i istrazuje, npr pisali su da znaju imena svih njegovih prijatelja koji su s njim bili kad je nestao, no prikrivaju ta imena, sigurno da bi netkog zastitili. Zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije