Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO OZRAČJE
Povratak na članak

Kremlj odgovara na optužbe: Gdje su dokazi o kibernetičkom napadu!

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kazao je novinarima da London i Washington nisu ponudili nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Komentari 7

Avatar AligatorXO
AligatorXO
14:11 17.04.2018.

Ne vjerujem ja niti jednima niti drugima.

VL
GV
golub Vaso
14:20 17.04.2018.

uvod u zabranu i kontrolu interneta jer nitko više ne vjeruje zapadnoj propagandi

VL
RE
reborn
14:30 17.04.2018.

Pa naravno, sve je jasno... Krivnja je na ruskom virusu i zločestim rusima što npr facebook konstantno blokira pojedine profile i stranice pod izlikom govora mržnje za izrečene stavove kao npr "život počinje začećem". Znao sam da to nije do slobodarskog zapada, već do zločestih rusa... Sorry London i Washington, ali toliko glupi ipak nismo!

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
14:29 17.04.2018.

Rusi su za sve krivi! Zarobljene isilovce hranili čvarcima. Trampa snimali dok je orgijao s porno zvijezdom. Englezima otrovao jednog od milion udomljeni pošteni agenata. Francuzima vrijeđao ljepotu prve dame. Japancima popili sav saki. Nalkance ostavio da se sami dogovore...zaa sve su krivi Rusi (crveni ljudi)

VL
NE
Neutralac
16:24 17.04.2018.

Rusi su do srzi pokvarena nacija.... i takvi su uvijek i bili - preko lesina do cilja..... nije ni cudo da su im svrbi braca... bizantska ortodoksna prevrtljivost....oksna prevrtljivost....

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
14:17 17.04.2018.

Pa nije ni bilo dokaza o kemjskom oružu u Iranu a ni sad u Siriji pa su bombardirali a kasnije rekli da nije bilo nikakvog kemijskog oružja... Tako su i Ruse optužili za trovanje oca i kčeri a da nisu utvrdili ni ko ni kada aliii zna se da su Rusi! Tajne službe smještaju i namještaju-INSCENIRAJU stvari kako kada pojedincima paše a kasnije nije bitno kako će to opravdat jer se manipulacijom preko medija i papu može sotonom prikazat a sociopata uglednim članom društva i dobrotvorom a to i vidimo svakodnevno u primjeni! Nisam za Putina jer je i on jednako psihopatski ubojica koji truje ljude inače pa su mu zato po tom obrascu i ono trovanje prišili....

VL
NE
Neutralac
16:18 17.04.2018.

Ha ha ..vjeruj Rusima... oni koji im vjeruju nek mi se jave: imam jeftin most na prodaju ... dobra prilika.....naivci....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.