Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Krstičević:

'Krećemo u novi proces s ciljem da Hrvatska dobije kvalitetan borbeni avion'

Damir Krstičević
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.01.2019.
u 10:44

Izrael je sam rekao da obvezu nije osigurao, da nisu dobili odobrenje i da je to njihova odgovornost, rekao je ministar obrane

Ministar obrane Damir Krstičević primio je u službeni posjet ministra obrane Republike Poljske Mariusza Błaszczaka
Tom prilikom potpisan je sporazum o vojnoj suradnji između Poljske i Hrvatske. Ministra Krstičevića novinari su pitali o propaloj nabavci F-16 zrakoplova od Izraela.

"Izrael je sam rekao da obvezu nije osigurao, da nisu dobili odobrenje i da je to njihova odgovornost", rekao je ministar obrane Damir Krstičević.

"Danas imamo sjednicu Vijeća za obranu i sjednicu Vlade. Zatvorit ćemo taj proces i sa svim ovim znanjem krenuti u novi proces, koji će biti najbolji, s ciljem da Hrvatska dobije kvalitetan višenamjenski borbeni avion koji nam je potreban", rekao je Krstičević.

"Ova Vlada će učiniti sve da se to osigura", rekao je ministar dodajući da je sve bilo transparentno.

Pogledajte video: MiG i F-16 iznad Knina

Komentara 82

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:01 14.01.2019.

Nadam se novim F-16V block 70! (4+2) sasvim dovoljno!

Avatar navijač
navijač
11:19 14.01.2019.

Nabavit ćemo rabljene F16 , Block 50. , a šta drugo. I to je više nego dobro , oni su još uvijek kralježnica borbenog zrakoplovstva SAD.

Avatar Kljusar
Kljusar
15:28 14.01.2019.

F16 ne pada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije