Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 -1°C
 • Deleted user:

  Već je velik pomak da se uradi ovo spajanje, da se smanji broj šefova koji su često bili sami sebi dostatni, a komunikacija između sličnih institucija, pa miješanje ingerencija su bile prevelike! Dakle, ozbiljne reforme nisu da ljudi idu na ... prikaži još! burzu već da rade kvalitetnije poslove od koristi za ovaj narod koji ih plaća! Ljude treba zapošljavati a na ih slati na burzu! Dok god ja kao građanin ne budem mogao odlaskom u jedan ured riješiti problem već me se šalje od vrata do vrata uprava nije dobro.poslozila.posao i ingerencije! A da ne govorim o tomu da ne bi trebao nigdje niti ići nego zahtijev poslati e-mailom i sve riješim preko interneta, bez osobnog poznanstva s Antom, Ankicom, Šteficom ili Štefom! To je onda posao!

 • Avatar navijač
  navijač:

  Trebat će nam malo više vremena da uklonimo štetne i razarajuće posljedice četničko - jugoslavenske Milanovićeve vlade , ali glavno da se počelo nešto raditi.

 • TrvtkoKomadina01:

  Riječi i ponašanje Plenkovića ulijevaju povjerenje i nadu da stvari idu na bolje, da je vlada spriječila bankrot i provaliju kamo su nas develi kukulele gadovi sa sluajnim na čelu.

Još iz rubrike Vijesti

Incident u Ukrajini zbog dolaska putnika iz Kine
7
DRAMA U UKRAJINI

VIDEO Bijesna naoružana gomila dočekala Ukrajince iz Wuhana, sukobili se i s policijom

Patriot
NAKON SERIJE CILJANIH NAPADA

Turska dobiva moćno američko oružje

4
ZANIMLJIV PRINCIP

Zaustavili odlazak mladih, a gradonačelnik najavljuje: 'Slavonci više neće raditi za minimalac'

11