Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO SE JAVIO

I Todorić reagirao na revizijski izvještaj Agrokora

Todorićev blog
Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog
05.10.2017.
u 18:28

Todorić je napisao da izvješća analizira sa svojim financijskim ekspertima

Nakon što je Izvanredna uprava Agrokora predstavila nalaze revidiranih financijskih izvješća za ključne kompanije u sastavu Agrokor grupe, na blogu se ponovno oglasio Ivica Todorić.

- Agrokor je prezentirao revidirane financijske izvještaje za 2016. godinu operativnih kompanija Agrokor grupe.

Ona potvrđuju veliku vrijednost koju smo izgradili tijekom 30 godina neprestanih ulaganja.

Izvješća analiziram sa sa svojim financijskim ekspertima i o njima ću se očitovati u narednim danima, napisao je Todorić.

 

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
18:58 05.10.2017.

Gazda, i da se razapnes i uskrsnes, i da se dozna da si spasio 300 djece u 2 sv. ratu, nikad, ali nikad neces biti nevin u ocima hrvatskog naroda. Mila majko, u ovih 27 godina Hrvatske, okrenuo si i rasturio barem stotinjak milijardi kuna...

PR
prajdali100
19:37 05.10.2017.

Radi ovakvih tipova ljudi su bili prisiljeni izmisliti zatvore.

AL
alphazulu99
19:18 05.10.2017.

Sto ako Todoric sutra kaze kako on nije pisao blog sa kojim je polemizirala cijela vlada? Blog moze pisati bilo tko i nazvati ga po Ivici Todoricu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije