Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštićeni žig

Kraš: Krašograd je naš ekopark, 
a afera nema veze s tvornicom

Damir Bulić
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
18.03.2015.
u 23:45

"Slobodni smo vas zamoliti da se vodi računa o zaštiti tvrtke Kraš i izbjegne obezvređivanje zaštićenog žiga", piše u priopćenju koje potpisuje Damir Bulić, predsjednik uprave Kraša.

Kako su mediji aferu sa zamjenom zemljišta na Ravnicama u Zagrebu, kraj tvornice Kraš, nazvali afera Krašograd, jer je na tom terenu trebao biti podignut Krašev zabavni park, iz uprave Kraša reagiraju i kažu kako bi bilo dobro te dvije stvari razdvojiti.

Da objasnimo, moguća kaznena djela zbog kojih je Uskok pokrenuo istragu zaista nisu ni kakvoj u vezi s tvornicom, koja je ime Krašograd i zaštitila.

“Podsjećamo da društvo Kraš d. d. ni na koji način nije povezano s predmetnim slučajem. Slobodni smo vas zamoliti da se vodi računa o zaštiti tvrtke Kraš i izbjegne obezvređivanje zaštićenog žiga. Nastavak ovakvog objavljivanja mogao bi dovesti u pitanje sve što Kraš ulaže u promidžbu svog imena i proizvoda”, piše u priopćenju koje potpisuje Damir Bulić, predsjednik uprave Kraša.

>>Petorka pod istragom: Je li Zagreb oštetila za 69 milijuna kuna?

>>Sve Bandićeve afere i sumnjivi poslovi Grada Zagreba

Komentara 7

Avatar softmoby
softmoby
08:58 19.03.2015.

magarac.jozo stvarno si magarac pa upravo ovih dana se po medijima i te kako to reklamira, tamo se održavaju svadbe, krstitke, rođendan, sportske igre, imaju razne životinje - prekrasno je, ljudi nemojte lupatati ako neznate, može se dovesti djecu zaa vikend i stvarno se ima kaj vidjeti i doživjeti, a i zašto trošiti na reklamu ako nema potrebe a i stalno se u hodu još uređuje tako da ima uvijek nekaj novije, koga interesira nek nazove Kraš nek si rezervira za obitelj vikend, kak sam ja prošle godine i klinci još uvijek o tome pričaju tak da ću uskoro to ponoviti i mogu samo reći da uopće nije skupo

Avatar softmoby
softmoby
09:05 19.03.2015.

realan.zg a kak ti to osjetiš, kaj te prođu žmarci, se možda naježiš ili nekaj drugo, daj mi objasni, a ti sadržaji di bi trebali biti, možda u centru Zagreba, pa mjesto je prekrasno, priroda, a one drvene kućice i sve ostalo je uklopljeno u prostor da nemere bolje, mislim ekološki i to

Avatar realan.zg
realan.zg
08:49 19.03.2015.

Lijepo ste 69 milja kuna pronevjerili,,sve ono kao slučajno..Zagreb je naš grad i ovdje smo rođeni za razliku od nekih,,nebute našu imovinu pljačkali bez kazne! USKOK u napad!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije