Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omišalj

Krao hranu, alkohol, stepenice i mopede dok je živio u tuđoj kući u koju je provalio

Provalnik
Foto: Getty
23.04.2020.
u 11:29

Ukupna šteta koju je 23-godišnjak napravio u četiri mjeseca iznosi oko 150 tisuća kuna

Za 23-godišnjaka koji se sumnjiči za sedam kaznenih djela moglo bi se reći da je bio - svestran. Jer kako je priopćila PU primorska goranska, sumnjiči ga se za krađe svega i svačega, a iste je počinio na Krku.

Sumnjiči ga se da je od rujna lani do siječnja ove godine u Omišlju provalio u jedno skladište iz kojeg je otuđio više komada stepenica od inoxa te tuševa za plažu. Potom je provalio u dva ugostiteljska objekta iz kojih je ukrao hranu i alkohol.

Nije na tome stao, jer ga se sumnjiči da je u tri navrata ukrao mopede, na kojima se vozikao sve dok je imao benzina, nakon čega bi ih ostavio te ih je našla policija.

Sumnjiči ga se i da je neovlašteno ušao u jednu kuću u Omišlju u kojoj je potom boravio nekoliko mjeseci. Boravkom u toj kući je, tvrdi policija, vlasnika kuće oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Ukupna pričinjena šteta je 150.000 kuna, a 23-godišnjak je na koncu kazneno prijavljen za tri krađe, neovlašteno korištenje mopeda te za narušavanje nepovredivosti doma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije