Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGOTA

Kraljica ljepote - zatvora: Najljepša zatvorenica je narkodilerica

bogota, zatvorenice, miss zatvora (1)
Foto: REUTERS/PIXSELL
1/10
29.09.2013.
u 20:32

Već 18 godina u zatvoru se bira miss u više kategorija, pa je tako titulu kraljice majke ponijela 56-godišnja dilerica koja ima 9 unuka

Tatiana Noriega, narkodilerica osuđena na sedam godina zatvora, proglašena je najljepšom na tradicionalnom izboru za miss u ženskom zatvoru Buen Pastor u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije.

Izbor najljepše zatvorenice već je postao tradicija, održava se 18 godina, a u žiriju budu poznati glazbenici i TV zvijezde. Kandidatkinje imaju i raskošne kostime. Većina zatvorenica krijumčarila je drogu u zemlji poznatoj po tome, ali jedan dan mogu na sve to zaboraviti i biti samo – kraljice ljepote.

Sa zatvorenicama u pripremama marljivo sudjeluju i čuvarice, kao i u organizaciji i pripremi maštovitih kostima kakvi se viđaju na južnoameričkim karnevalima. Natjecanje se održava na blagdan Gospe od Milosrđa, 27. rujna, a postoji više kategorija, za neudane natjecateljice i za “kraljice majke” u kojoj je pobijedila 56-godišnja Maria Cristina Viljareal, majka troje djece i baka devetero unučadi. I ona je osuđena zbog trgovine drogom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije