Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadranska magistrala

Kraljevica: U naletu motocikla poginuo pješak

motor (1)
Foto: Pero Lovrović/Pixsell
1/5
06.05.2010.
u 15:43

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste blizu obilježenog raskrižja u Šmriki.

U naletu motocikla danas oko 14.30 sati na Jadranskoj magistrali u blizini Kraljevice poginuo je pješak. Vozač kawasakija i njegov suvozač s teškim su tjelesnim ozljedama, ali u svjesnom stanju prebačeni u riječki KBC Sušak.

Prema nalogu istražnog suca tijelo preminulog 80-godišnjeg Kraljevčanina radi obdukcije prebačeno je na Zavod za sudsku medicinu. Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste blizu obilježenog raskrižja u Šmriki, a najvjerojatniji joj je uzrok neprilagođena brzina na mokrom kolniku.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dhod
17:37 06.05.2010.

Opet jadnom ugroženom motociklistu oduzeta prednost.

MU
muharem
21:27 06.05.2010.

Da, bas se po slici vidi koliko je kise bilo na cesti.... mislim tko je tu kreten????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije