Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačene posljednje dvije žalbe

Kraj žalbama, više se ne može zaustaviti povezivanje Hrvatske

16.06.2021.
u 06:29

U ljeto 2016. objavljen je prvi krug natječaja za gradnju Pelješkog mosta i tada je sve počelo. Već su tada tri žalbe na natječajnu dokumentaciju zaustavile proces na nekoliko mjeseci, a i potom su žalbe podnosile poznate i nepoznate tvrtke...

Komentara 20

JB
josip.barisic512@gmail.com
09:45 16.06.2021.

A Željko Komšić se toliko jadan trudio da tuži Hrvatsku . Neka se sad opravdava pred svojim glasačima koje je uporno dovodio u zabludu. Predstavnik hrvatskog naroda u BiH? Kojega? Niti je hrvat, niti su ga Hrvati birali. Zbog nakaradnog modela izbornog sustava, Muslimani su izabrali predstavnika Hrvatima kao da su Hrvati malouman narod.

SI
sisavac
14:55 16.06.2021.

hrvatsku smo mogli povezati prije 25 godina, riješili bi pitanje bh hrvata...

KR
Korisnik.ri
10:06 16.06.2021.

Tko je lud plaćati most kad može kroz BiH besplatno i još na jeftine ćevape svratiti i tank goriva nasuti.... Taj most je glupost. Ja prvi nedam kune za prelazak preko mosta kad mogu besplatno preko BiH i još uštedim, pojedem i goriva naspem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije