Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u amsterdamu

Kradu svjetla s Porschea jer su idealna za uzgoj marihuane

'Porsche'
''
04.11.2012.
u 14:57

U posljednja dva tjedna u širem gradskom području pokradeno je čak 20 Porschea Panamera i Cayenna

Nije poznato kako su uzgajivači marihuane spoznali da su upravo skupocjena svjetla s još skupocjenijih Porschea idealna za uzgoj marihuane, no za se da ih se sve više krade po Amsterdamu upravo zbog te namjene.

Javlja to nizozemski portal De Telegraaf koji ističe da je u posljednja dva tjedna u širem gradskom području pokradeno čak 20 Porschea Panamera i Cayenna. Svjetla koja pružaju savršen omjer svjetlosti i topline vrijede i do 400 dolara po komadu, a da bi ih se domogli lopovi nerijetko alatima dodatno oštete automobile pa su tako okradeni vlasnici popravke limenih ljubimaca prisiljeni platiti i po nekoliko tisuća eura.

>>Klasnić našao svoj Porsche zatrpan zahodskim papirom

Komentara 2

FE
Felicijen
17:05 04.11.2012.

Ludnica!

MA
master
18:40 04.11.2012.

travu treba legalizirati i ubirati porez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije