Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Moskvi

Kradljivice je hipnotizirale: Platila 40 tisuća dolara za skidanje uroka

dolari
DPA/PIXSELL
21.12.2012.
u 14:53

Moskovska policija traži kradljivice za koje se vjeruje da su prvo hipnotizirali ženu pa joj ukrali oko 40 tisuća dolara

Moskovska policija traži kradljivice za koje se vjeruje da su prvo hipnotizirali ženu pa joj ukrali oko 40 tisuća dolara, piše RIA.

Žrtva je kazala da su joj dvije žene prišle malo nakon što je u banci podigla novac sa svojeg računa.

Tvrdi da su je žene prvo hipnotizirale, a potom im je dala novac kako bi joj pomogle skinuti čini koje su bačene na njezina supruga i sina. Ako ih pronađu, kradljivice bi mogle biti osuđene na 10 godina zatvora.

>>Izgubljeni u šumi: Dvojac ubio i pojeo prijatelja, traži ih policija

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
konstanta
15:22 21.12.2012.

U Moskvi hipnotiziraju da bi skinuli "uroke" i tako došli do novca. Kod nas putem televizije "čiste karmu i oslobađaju uroka" i tako sasvim legalno zarađuju novac na telefonskim pozivima. Moskovske "vještice" trebale bi se ugledati u naše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije