Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krađu iz Auschwitza naručio bogati britanski simpatizer nacizma

arbeit
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
04.01.2010.
u 15:33

- Taj kolekcionar želio je natpis kao svoj trofej i iskoristio je svoje neonacističke veze da proširi vijest da će dati veliki novčani iznos za nj - rekao je neimenovani izvor u Švedskoj.

Bogati britanski simpatizer nacista glavni je krivac za nedavnu krađu natpisa na ulazu u nacistički logor Auschwitz u Poljskoj, piše danas britanski list Sunday Mirror.
 
Kolekcionar, čije ime nije objavljeno, proširio je vijest među neonacističkim krugovima da je spreman dati veliki novčani iznos za taj znak, nakon čega je uslijedila pljačka koja je izazvala pravu lavinu komentara, prenosi agencija DPA.

- Taj je kolekcionar želio natpis kao svoj trofej. Iskoristio je svoje neonacističke veze da proširi vijest da će dati veliki novčani iznos za nj - rekao je neimenovani izvor u Švedskoj Sunday Mirroru.
Ključne riječi

Komentara 7

IZ
izbrisan
08:24 05.01.2010.

Ma nema u Britaniji nacista.To je samo zlocesta propaganda....hahahahahaha

SM
sudo.m
15:47 04.01.2010.

Nista neobicno niti cudno.Od njih se to i moze ocekivati.

OB
-obrisani-
20:08 06.01.2010.

Kurt Grstein (jedan od ocevidaca ,ha,ha): \"Milijuni djece su ubijeni u Auschwitzu( u kojem po njegovom priznanju nikad nije bio) stavljanjem krpe namocene u kiselinu (prussic acid) na nos( dokument V i VI).(Tu se prisjetimo “priznanja “ Rudolfa Hessa ,upraviteljaa logora, pod teskim mucenjem ,na engleskom jeziku( koji nije razumio) , da je SVAKI DAN umoreno PLINOM 16,000 Zidova( za vrijeme koje on navodi to bi bilo 45 milijuna!!)....ili onog sotonistickog lazljivog Eli Wiesel-a, dobitnik Nobelove nagrade za mir(??!! kradlivca identiteta lazara Wiesela.Pljuc!) u svojoj autobiografiji”Noc”(prevedena na 30 jezika) navodi:”U Auschwitzu su bila dva velika rova,jedan za djecu i jedan za odrasle . Nedaleko od nas sam vidio gigantski plamen( otuda i termin HOLOCAUST) . Stigli su kamioni puni djece i beba . Da JA SAM TO VIDIO SVOJIM OCIMA, tu djecu u plamenu.Malo dalje je bio drugi rov sa gigantskim plamenom gdje su ljudi spaljeni u polaganoj (??) agoniji”( ni rijeci nigdje u cijeloj knjizi o plinskim komorama) A kako je Elli prezivio ? Pa naravno Bozjom providnoscu.Bog je svu tu djecicu poslao u smrt a njega( pravednika medju ljudima) 6 mjeseci ostavljao na kraju reda ,a posto su nacisti prestajali sa radom popodne on nikad nije dosao na red da bude bacen u rov.Koji kreteni mogu ovako nesto vjerovati???.Plamen ili kiselina ili elktrokucija na konvejerima,ili....... Tko tu od njih dvojice laze , obojica,ne? Pogledaj francuski dokumentarac ( saveznici su ga nacinili ,mora biti istinit ,ha,ha) \"Noc i magla\" gdje oni tvrde kako su nacisti samo u Auschwitzu PLINOM pobili preko 9 milijuna Zidova. Danas tu stoji ploca sa brojkom od 1.5 milijuna umrlih svih nacionalnosti od svih uzroka. POKUSAJTE IZRACUNATI: Gerstein= milijuni zidovske djece( kiselinom!!!!!) a pored toga odrasli +16,000 dnevno ( Hess)+12,000 dnevno SPALJENIH u rovovima ( benzinom)( Wiesel)+ 20,000 unisteno NEPOZNATOM NAPRAVOM u sekundi( A- bomba?...dokumenti na sudu u Nurembergu)+ 100-tine dnevno ubijeno elektrokucijom na konvejerima...i to samo u Auschwitzu ( a da ne spominjem Zidove koji su umrli od starosti i raznih bolesti kao dizenterije i tifusa.Kad se zbroje sve lazi komunista ,cionista i saveznika onda dolazimo do groteskne brojke od preko 100 milijuna unistenih Zidova.....ogavne lazi sa dna pakla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije